Görünüşe bakılırsa Playstation oyunlarına Steamde zam gelmeye başlayacak, Ratchet & Clank: Rift Apart ve The Last of Us Part I ile başlıyorlar gibi, yeni fiyat 1100 TL 60 dolar için.
Tek çözüm PS Plus ve Game Pass oluyor galiba. PlayStation sahibiyseniz ve özel PS4 oyunlarını oynayacağım takıntınız varsa God of War 2, The Last of Us 2 harici oyunlar pakette var. Direkt oyuna para vermek yerine 1 aylık abonelik alıp oyunu bitirmek daha mantıklı geliyor bu fiyatları görünce. Kutulu oyundan bahsetmek bile istemiyorum, orada işler daha kötü. Bana göre kutulu oyun kültürü bir sonraki nesile kalmaz zaten.
Oyun çıkmadan önce e-tail'in pre-order kampanyasıyla 450 TL'ye almıştım ve aldığımda pişman oldum. Şuan optimizasyon sorunları belki eskisine nazaran çözülmüştür fakat bu kadar sorunlu çıkan bir oyuna 1100 lira verilmez şahsen.
Yine de alacaklar için kaçırmasınlar derim: E-tail'de oyunun normal sürümü 1099 TL'ye güncellenmiş iken deluxe sürümü halen daha 699 TL."lastetail" kupon kodunu girince de oyunun fiyatı 555 TL'ye düşüyor. Herhalde fiyatı güncellemeyi unuttular.
Ratchet and Clank'i de şimdi gördüm. Muhtemelen diğer Sony oyunları da bundan nasibini alıcaktır. Last of Us part 2 hayallerimiz de böylece dibi boylamış oldu. Kalan yarışmacılara başarılar dilerim.
Ratchet and Clank'i de şimdi gördüm. Muhtemelen diğer Sony oyunları da bundan nasibini alacaktır. Last of Us part 2 hayallerimiz de böylece dibi boylamış oldu. Kalan yarışmacılara başarılar dilerim.
Yok vallaha hocam. Sizin durumunuz vardır alırsınız da biz kalan gençlerin o kadar parası yok malesef. En azından yüzde 70 imizin falan yani. 1100 çok 500 600 neyse de 1100 ne ya. Elden Ring'den sonra bu zam koydu.
Yok vallaha hocam. Sizin durumunuz vardır alırsınız da biz kalan gençlerin o kadar parası yok maalesef. En azından yüzde 70 imizin falan yani. 1100 çok 500 600 neyse de 1100 ne ya. Elden Ring'den sonra bu zam koydu.
Vallahi hocam öyle bir bütçe şahsen bende yok. Sizde varsa elbet alın. Ben bilgisayarı zar zor bu günlere getirdim elimde ne kadar para varsa buna harcadım. Almak istediğim parçalar var oyunlar var yatırım yapmak istediğim şeyler var ama 100 TL de param var. Hesabım falan baya dolu çok AAA oyun var ama yeni oyunlar hayal oldu artık.