1100 TL olmuş. Diğer Sony oyunlarına da zam bekleyin. Alacak varsa alsın derim bu son şansınız gibi duruyor. Nereye gidiyoruz acaba?
Ratchet and Clank'i de şimdi gördüm. Muhtemelen diğer Sony oyunları da bundan nasibini alacaktır. Last of Us part 2 hayallerimiz de böylece dibi boylamış oldu. Kalan yarışmacılara başarılar dilerim.
Yok vallaha hocam. Sizin durumunuz vardır alırsınız da biz kalan gençlerin o kadar parası yok malesef. En azından yüzde 70 imizin falan yani. 1100 çok 500 600 neyse de 1100 ne ya. Elden Ring'den sonra bu zam koydu.Zam gelsede "seve seve" oyun almaya devam edeceğiz maalesef.
Yok vallaha hocam. Sizin durumunuz vardır alırsınız da biz kalan gençlerin o kadar parası yok maalesef. En azından yüzde 70 imizin falan yani. 1100 çok 500 600 neyse de 1100 ne ya. Elden Ring'den sonra bu zam koydu.
Vallahi hocam öyle bir bütçe şahsen bende yok. Sizde varsa elbet alın. Ben bilgisayarı zar zor bu günlere getirdim elimde ne kadar para varsa buna harcadım. Almak istediğim parçalar var oyunlar var yatırım yapmak istediğim şeyler var ama 100 TL de param var. Hesabım falan baya dolu çok AAA oyun var ama yeni oyunlar hayal oldu artık.Hocam almayıp ne yapacağız, PC dura dura ölecek, ya da eski oyunları oynayacağız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.