TLOU Part 1 takırdayanlı bölüm nasıl geçilir?

Kralinyo00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 / RYZEN 5 5600
Takırdayanlarla ilk karşılaştığımız yerlerden biri. Molotof falan aldığımız yer. En az 15 kez denedim. Geçemedim. Her yerde takırdayan var. En ufak seste topluca üzerime geliyorlar. Nereden çıkacağımı falan da anlamadım. Nasıl geçerim bu bölümü?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-26 131400.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-26 131400.png
    2,5 MB · Görüntüleme: 40
Ses çıkarmadan hepsinin arkasına yaklaşman lazım eğer dövüşerek ilerleyemiyorsan. Sürekli eğilerek hareket et ve hep arkalarında kal.
Öldürmek için çakı gerekiyor. Max bir tane üretebiliyorum. O yüzden öldüre öldüre gidemiyorum. Arkadan da hafiften bir yaklaşınca direkt üzerime geliyorlar.

Öldürmek için çakı gerekiyor. Max bir tane üretebiliyorum. O yüzden öldüre öldüre gidemiyorum. Arkadan da hafiften bir yaklaşınca direkt üzerime geliyorlar.
O zaman şöyle bir şey yapabilirsin. Bulduğun şişeleri falan ilerleyeceğin yoldaki takırdayanları uzaklaştırmak için kullan. Bölüm sonuna öyle ilerle.

Takırdayanlarla ilk karşılaştığımız yerlerden biri. Molotof falan aldığımız yer. En az 15 kez denedim. Geçemedim. Her yerde takırdayan var. En ufak seste topluca üzerime geliyorlar. Nereden çıkacağımı falan da anlamadım. Nasıl geçerim bu bölümü?

Hocam ben takırdayanların toplanacağı bir yer seçtim sonra molotof attım molotof atınca zaten çoğu takırdayanlar o bölgeye gidiyor bazıları yanıyor sonra ordan hızlıca sıyrılmıştım.

Arkadaşlar anlatmışlar gerekenleri zaten, ama bu oyunun %95 i saklanmak %4ü kaçmak, %1 i çatışmak :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı