Seni anlıyorum dostum. Cesur dediklerin LGBT meselesi ise asıl hikayeyi baltalayan ana noktadır bence. Oyun bu dostum. Ben oyunları sosyal mesaj için değil eğlenmek ve hikayeden zevk almak için oynarım. LGBT olayı aşırı abartılmış. Tamam olsunda her sahnede oyun gözüme gözüme sokuyordu. En azından oyuncuya seçim hakkı verilebilirmiș. TWD oyununda olduğu gibi.
Oyunda o kadar LGBT öğesi yok ki oyundaki tek LGBT bireyi ellie ile dina değil mi? Sanki herkes eşcinselmiş gibi lanse ediliyor. Her sahnede olduğu fikrinize katılmıyorum.
Hocam inanın oyun kötü olsaydı o son bölümlere kadar gelemezdiniz eş cinsellerle bir alakası yok bu durumun.
Bu konuyu da çözemedim. Yüzlerce saatim var defalarca bitirdim. Birkaç ara sahne dışında LGBT'ye dair bir şey hatırlamıyorum.
Oyunun başlangıcında LGBT mesajı var. Oyunun ortalarında LGBT olayı var. Sonundada var. Gereksiz yere giriş gelişme sonuç olaylarında LGBT mesajlari eklemeleri mantıksız. Aklında nasıl kalmadı bilmiyorum enteresan.
Hocam inanın oyun kötü olsaydı o son bölümlere kadar gelemezdiniz eş cinsellerle bir alakası yok bu durumun.
Cesur dediğim LGBT değildi, o noktada biraz bende soğudum. Cesurdan kastım hikayeyi abbynin de gözünden anlatıp aslında haklı veya haksız kavramlarının tamamen öznel olduğunu anlatmasıydı. Bize göre ellie haklı olabilir fakat abbynin de babası öldürüldü, o da kendince haklıydı.
Takmadığımdandır hocam. Ben oralara değil hikayeye oyuna odaklanıyorum.
İyi de hikayede en çok rol oynayan konu bu değil mi zaten? Ana karakterin tercihleri önemli değil mi? Hikaye zaten vasat. Hiçbir ilerleme kaydetmediğimiz boşa vakit harcadığımız bir hikaye gördüm. Joelin bu kadar basit öldürulmesi bile hikayenin ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor. Days Gone bile beni fazla etkiledi diyebilirim sonuyla ve hikayesiyle. O derece hikaye bana kötü geldi.
Oyunu sonlarına doğru sırf bitsinde rahatlayayım diye hızlı oynamaya başladım. Baydı artık. Ellie ile dinadan Abby'e göre daha fazla nefret ettim. Bomboş karakterler. Oyundaki en iyi iki karakter tommy ile joel. Gerisi fasa fiso.
Ellie'ye seçim sunulmadan zorla ameliyata alınması ne Abby'i ne de babasını haklı yapar.
İyi de hikayede en çok rol oynayan konu bu değil mi zaten? Ana karakterin tercihleri önemli değil mi? Hikaye zaten vasat. Hiçbir ilerleme kaydetmediğimiz boşa vakit harcadığımız bir hikaye gördüm. Joelin bu kadar basit öldürulmesi bile hikayenin ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor. Days Gone bile beni fazla etkiledi diyebilirim sonuyla ve hikayesiyle. O derece hikaye bana kötü geldi.
Hocam size saygı duydum dasy gone bana göre Sony özel oyunlarından en kötüsüdür beğenemediği bir oyun oldu.
Seni anlıyorum dostum. Cesur dediklerin LGBT meselesi ise asıl hikayeyi baltalayan ana noktadır bence. Oyun bu dostum. Ben oyunları sosyal mesaj için değil eğlenmek ve hikayeden zevk almak için oynarım. LGBT olayı aşırı abartılmış. Tamam olsunda her sahnede oyun gözüme gözüme sokuyordu. En azından oyuncuya seçim hakkı verilebilirmiș. TWD oyununda olduğu gibi.