Sürprizbozan TLOU Part 2 hakkında düşünceler

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Burada demek istediğim yapımcıları savunmak değil ama verdiğiniz örnekler olmadı hocam Rockstar en büyük LGBT övücü firmalardan birisi.

Hocam GTA 5'e gelen LGBT güncellemeleri veya fantezisel karakterler cinsel tercihlere girmez mi?
Hocam valla 12 yaşındaki çocuğu eşcinsel göstermek hiç bir şekilde cinsel tercihe giremez . Etik kurallarını aşıyor bu oyun

Ana karakterlerden bahsediyorum dostum. GTA serisinde hangi karakterimiz eş cinsel? Ana karakterden bahsediyorum. Yan karakterlerin tercihleri benim umurumda değil.

Hocam trevor bir sapık bildiğimiz sapık eş cinsel olmasımı gerekiyor sadece toplumun ahlakını bozması için.

Hocam vallahi 12 yaşındaki çocuğu eş cinsel göstermek hiçbir şekilde cinsel tercihe giremez. Etik kurallarını aşıyor bu oyun.

Hocam bilmiyorum ben hiçbir devlet büyüğünün veya başka bir kurumun bu oyunu bu yönden eleştirdiğini görmedim.

Övüyor da oyunlarında gözümüze gözümüze sokmuyor.

Anladım hocam daha fazla ters cümleler yazmak istemiyorum kısacası varmak istediğim konu herkesin istediği eleştiriyi yapabilmesi herkese iyi oyunlar dilerim.

Hocam arkadaşın dediği gibi, sapık var örneğin. Ya da direkt kadın ile erkeğin ilişkiye girmesi de var. Dümdüz ilişkiye giriyorlar yani. İki eşcinselin birbirini boynundan öpmesi mi daha ahlak bozucu, yoksa cinsel ilişkiye mi girilmesi. Oyunda ilişkiye de girilen sahne var ama hiç takmamışsınız orayı. O gibi sahneler daha ahlak bozucu bence.

Hocam trevor bir sapık bildiğimiz sapık eş cinsel olmasımı gerekiyor sadece toplumun ahlakını bozması için.

Trevoru öven kim zaten dostum. Ama en azından eş cinsel değil. Ona bakarsan Ellie'de toplumu bozmuyor mu? Bir sürü insanı öldürdü. Hamile kadın dahil.

Ana karakterlerden bahsediyorum dostum. GTA serisinde hangi karakterimiz eş cinsel? Ana karakterden bahsediyorum. Yan karakterlerin tercihleri benim umurumda değil.

O sahneleri de övmüyorum ama iki farklı cinsin cinsel ilişkiye girmesi neden sapıkça olsun? Evlenince çocuk nasıl oluyor? Leylekler mi getiriyor? Ağzımı bozacağım.

Ana karakter diyorum sen bana yan karakterleri atıyorsun.

O sahneleri de övmüyorum ama iki farklı cinsin cinsel ilişkiye girmesi neden sapıkça olsun? Evlenince çocuk nasıl oluyor? Leylekler mi getiriyor? Ağzımı bozacağım.

Hocam kusura bakma da buna ahlaksızlık demiyorsan eş cinsellerin birbirini öpmesi de ahlaksızlık değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…