Sürprizbozan TLOU Part 2 hakkında düşünceler

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Trevoru öven kim zaten dostum. Ama en azından eş cinsel değil. Ona bakarsan Ellie'de toplumu bozmuyor mu? Bir sürü insanı öldürdü. Hamile kadın dahil.

Hocam xdddd bu nasıl bir savunma az önce ana karakterler diyorduk GTA'da kadınların aşağılanması hatta öldürmenin krallıkları var üstüne sapık ve psikopat bir ana karakter var ellie yi veya eş cinselleri savunmak amacım değil ancak verdiğiniz örnekler beni hiç tatmin etmedi.

O sahneleri de övmüyorum ama iki farklı cinsin cinsel ilişkiye girmesi neden sapıkça olsun? Evlenince çocuk nasıl oluyor? Leylekler mi getiriyor? Ağzımı bozacağım.

Ana karakter diyorum sen bana yan karakterleri atıyorsun.

Ha yani ellie yerine sadece dina lezbiyen olsaydı sorun olmayacaktı senin için doğru mu anladım?

Hocam kusura bakma da buna ahlaksızlık demiyorsan eş cinsellerin birbirini öpmesi de ahlaksızlık değil.

Hocam ben her iki firmayı da severim hikayedeki tercihleri beğenmeyip fanboyluk yapılmak istendiğini düşünüyorum hoolywood tarzı hikayeyi seven insanlar için TLOU2 iyi bir örnek değil.

Hocam bu nasıl bir savunma? Az önce ana karakterler diyorduk GTA'da kadınların aşağılanması hatta öldürmenin krallıkları var üstüne sapık ve psikopat bir ana karakter var ellie yi veya eş cinselleri savunmak amacım değil ancak verdiğiniz örnekler beni hiç tatmin etmedi.

Tamam dostum ellie en iyi karakter. Eş cinsellik mükemmel detay katmış oyuna.

Tamam dostum ellie en iyi karakter. Eş cinsellik mükemmel detay katmış oyuna.

Hocam hayır bakın ben oyunu kötülemek istemiyorum cinsel tercihler veya başka şeyler sizi o kadar rahatsız etmişki oyunun hikayesini beğenmedim demişsiniz beğenmeyebilirsiniz RDR2 yide çok sevebilirsiniz ancak eleştiriniz mantıksız geldi.

Hocam hayır bakın ben oyunu kötülemek istemiyorum cinsel tercihler veya başka şeyler sizi o kadar rahatsız etmişki oyunun hikayesini beğenmedim demişsiniz beğenmeyebilirsiniz RDR2 yide çok sevebilirsiniz ancak eleştiriniz mantıksız geldi.

Dostum sen konumdaki yazımı okumadın mı? Tek sorun sence eş cinsel olayı mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı