Sürprizbozan TLOU Part 2 hakkında düşünceler

• Konuyu başlatan OrchiiX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 70
  • Görüntüleme 669
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Seni anlıyorum dostum. Cesur dediklerin LGBT meselesi ise asıl hikayeyi baltalayan ana noktadır bence. Oyun bu dostum. Ben oyunları sosyal mesaj için değil eğlenmek ve hikayeden zevk almak için oynarım. LGBT olayı aşırı abartılmış. Tamam olsunda her sahnede oyun gözüme gözüme sokuyordu. En azından oyuncuya seçim hakkı verilebilirmiș. TWD oyununda olduğu gibi.

Oyunda o kadar LGBT öğesi yok ki oyundaki tek LGBT bireyi ellie ile dina değil mi? Sanki herkes eşcinselmiş gibi lanse ediliyor. Her sahnede olduğu fikrinize katılmıyorum.

Hocalarım öncelikle zevklerinize saygım sonsuz ben kendi açımdan bir şey demem gerekirse ilk oyundan daha iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum part2'nin karakterler daha derinden nasıl anlatılır bu kastınızı anlamdım eş cinsel bireyleri bende desteklemiyorum evet insan doğasına saçma ancak yapılan birkaç tercih bir oyundan sizi bu kadar etkileyemez diye düşünüyorum oyunun sonu anlayabilene bence çok fazla şey anlatıyor.

Seni anlıyorum dostum. Cesur dediklerin LGBT meselesi ise asıl hikayeyi baltalayan ana noktadır bence. Oyun bu dostum. Ben oyunları sosyal mesaj için değil eğlenmek ve hikayeden zevk almak için oynarım. LGBT olayı aşırı abartılmış. Tamam olsunda her sahnede oyun gözüme gözüme sokuyordu. En azından oyuncuya seçim hakkı verilebilirmiș. TWD oyununda olduğu gibi.

Cesur dediğim LGBT değildi, o noktada biraz bende soğudum. Cesurdan kastım hikayeyi abbynin de gözünden anlatıp aslında haklı veya haksız kavramlarının tamamen öznel olduğunu anlatmasıydı. Bize göre ellie haklı olabilir fakat abbynin de babası öldürüldü, o da kendince haklıydı.

Olan Ellie'nin parmaklarına ve Joel'a oluyor bütün oyunun senaryosu bu kadar. :D

Hocam evet bazı hikaye tercihlerini sevmeyebilirsiniz ama bir oyunu böyle küçümsemek özelliklede genel çoğunluğun sizinle aynı fikirde olmadığınızı düşünürsek bana biraz saçma geliyor.

@nrywq4 Eşcinsel konusunu ben de çok umursamıyorum. Part 2'de diyaloglarda ve sahnelerde gözümüze sokuyorlar bunu. Yoksa oyunun hepsi eşcinsel diyen yok.

@GoDd1 :D

Olan Ellie'nin parmaklarına ve Joel'a oluyor bütün oyunun senaryosu bu kadar. :D

Oyuna yüzeysel bakarsanız alacağınız sonuç bu olur evet. Neil abimiz intikam duygusunu işlemeye çalışıyor sizin anladıklarınıza bakın. Bakın ben herkesin fikrine saygı duyuyorum, oyunu seversin, sevmezsin, bu beni ilgilendiren bir durum değil. Ancak oyun sanki çok rezil bir oyunmuş da biz boşuna oynamışız gibi lanse etmenize gerek yok. Bu oyunu hiç oynamayan insanlar bu oyunu beş para etmez salak saçma bir oyun sanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı