Shimizu Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 19 Çözümler 1 25 Kasım 2024 #1 Last of Us'ta sürekli oyun kapanıp AMD hata raporu aracı geliyor. Bunun çözümü nedir? RX7600 8 GB. DDU ile temiz bir kurulum yaptım, yazılımın sürümünü düşürdüm hiçbir şekilde düzelmedi.
Last of Us'ta sürekli oyun kapanıp AMD hata raporu aracı geliyor. Bunun çözümü nedir? RX7600 8 GB. DDU ile temiz bir kurulum yaptım, yazılımın sürümünü düşürdüm hiçbir şekilde düzelmedi.
Lientum Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.037 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #2 Shimizu dedi: Last of Us'ta sürekli oyun kapanıp AMD hata raporu aracı geliyor. Bunun çözümü nedir? RX7600 8 GB. DDU ile temiz bir kurulum yaptım, yazılımın sürümünü düşürdüm hiçbir şekilde düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekil Nvidia'da yaşıyorum. Ama benim tüm oyunlarda yapıyor. Artı 0 Eksi
Shimizu dedi: Last of Us'ta sürekli oyun kapanıp AMD hata raporu aracı geliyor. Bunun çözümü nedir? RX7600 8 GB. DDU ile temiz bir kurulum yaptım, yazılımın sürümünü düşürdüm hiçbir şekilde düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekil Nvidia'da yaşıyorum. Ama benim tüm oyunlarda yapıyor.
Q Qyuils Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2025 #3 Shimizu dedi: Last of Us'ta sürekli oyun kapanıp AMD hata raporu aracı geliyor. Bunun çözümü nedir? RX7600 8 GB. DDU ile temiz bir kurulum yaptım, yazılımın sürümünü düşürdüm hiçbir şekilde düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam cozdun mu sorunu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Shimizu dedi: Last of Us'ta sürekli oyun kapanıp AMD hata raporu aracı geliyor. Bunun çözümü nedir? RX7600 8 GB. DDU ile temiz bir kurulum yaptım, yazılımın sürümünü düşürdüm hiçbir şekilde düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam cozdun mu sorunu?