TLOU vs GoW

Bontonus

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO H610M-
i5-12400
16GB RAM
1 TB SSD
ZOTAC GeForce RTX 3060 12GB
Meslek
Öğrenci
RAM
16
SSD veya HDD modeli
1TB M2 SDD
Ekran kartı
3600 12 GB
İşlemci
15 12400
Merhaba, Epic Games yaz sonu indirimlerinde.

The last of us™ part ı 659 TL.
God of War 359 TL.
Olmus 2'sinden birisini almak istiyorum. Sizce hangisi almalıyım?

İkisi de baba oyundur. Ancak TLOU pahalı, GoW öneririm. Oynanış bakımından çok keyifli ve tatminkar.

Ben şahsen Last Of Us derdim. hiç bilmiyorsan kesinlikle oynamaya değer.

God of War 359 TL.

TLOU 2013'te çıkmış bir oyunun PC portu. Yılına göre aşırı pahalı. İkisini de oynamış biri olarak GoW öneririm.

Ben şahsen Last of Us derdim. Hiç bilmiyorsan kesinlikle oynamaya değer.

Eskiden PS cafede oynamıştım.

God of War 359 TL.

God of War aldım herkese teşekkürler. Başka zamanda TLOU alırım.

TLOU 2013'te çıkmış bir oyunun PC portu. Yılına göre aşırı pahalı. İkisini de oynamış biri olarak GoW öneririm.
Eskiden PS cafede oynamıştım.
TLOU'nun 2013'te çıkmasıyla ne alakası var ki? Bu oyunun remake'ini yaptılar zaten Hikayesi, oynanışı, grafikleri ve atmosferi bariz ortada Bence bunlar yetiyor pahalı olması için.

Eskiden oynadıysan biliyorsan tekrar oynamana gerek yok bence. Ha unuttuysan tekrardan deneyimlemek istiyorsan orası ayrı senin bileceğin iş.

2013 demesinin sebebi fiyatıdır muhtemelen. Yoksa TLOU kült zaten. Fakat arkadaşın dediği gibi fazla pahalı. 660 TL TLOU'ya vermektense 360'a GoW alırım daha iyi. Ayrıca TLOU Steam için ağır bir port sorunu vardı. Şu an düzeldi mi bilmiyorum ama ilk çıktığında rezil rüsvaydı. Bir de oyun Remastered değil mi, ben mi yanlış biliyorum?

Bildiğim kadarıyla eskisi kadar büyük derecede sorun yok. Ben genel olarak hiçbir oyuna o kadar para vermem genelde, neyinki tlou hepsi için geçerlidir. İnternette remake yazıyorlar o yüzden remake yazdım ben de.

Bildiğim kadarıyla eskisi kadar büyük derecede sorun yok. Ben genel olarak hiçbir oyuna o kadar para vermem genelde, neyinki TLOU hepsi için geçerlidir. İnternette remake yazıyorlar o yüzden remake yazdım ben de.

Maalesef günümüzde oyunlar hayvani derecede pahalı. 600'ü geçtim 3000 TL'ye falan oyun satılıyor. Bizim gibilere de ancak yayıncılardan izlemek düşüyor ne yazık ki.

Bildiğim kadarıyla eskisi kadar büyük derecede sorun yok. Ben genel olarak hiçbir oyuna o kadar para vermem genelde, neyinki TLOU hepsi için geçerlidir. İnternette remake yazıyorlar o yüzden remake yazdım ben de.

Oyun remake. Ve diğer arkadaşlara diyeyim oyunun 2013 versiyonunu ile alakası yoktur 2020 de çıkan part 2'den daha iyi grafikleri vardır. Ve 2022 de çıkmıştır. İlk çıktığında evet hatalar vardı PC portunda ama en son iyileştirmeler getirdiler diye biliyorum. Ve fiyatını %100 hak edicek bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…