TLOU vs GoW

Yok hakkeden sizin biraz anlama konusunda sıkıntılarınız var. Kısaltma olarak yazıyorum ve bu kısaltmaları oyundan anlayan herkes anlar.(2013= The Last of Us 2013) hayır başka anlamadığınız şeyler varsa çekinmeden söyleyin. Tam anlamıni size öğretirim ücretsiz.
Ayrıca daha fazla uzatmayın konuyu boşyere rahatsız ediyoruz.

Çok komiksiniz, ders için teşekkürler :)

Merhaba, Epic Games yaz sonu indirimlerinde.

The last of us™ part ı 659 TL.
God of War 359 TL.
Olmus 2'sinden birisini almak istiyorum. Sizce hangisi almalıyım?

God of War almışsınız çok da problem değil başka zaman kesinlikle deneyin bana göre God of War'dan kat kat iyi oyundur herkesin denemesi gereken başyapıtlardan.

Bu soruya kendi adıma cevap vereceğim; çünkü bende almadım :)
1- hikaye ve olaylarını az çok herkes duymuş oluyor.
2- Eski bir oyun için istenen fiyat çok fazla. Ne kadar remake olursa olsun yerel fiyatlandırma politikaları yok, bu yüzden Steam'de hiçbir yeni PS oyununu ben tavsiye etmem. 60 dolar etiketini hak etmiyorlar.
3- Son olarak da zaten dizisi falan da gelmiş, bedavaya izleyip keyif almak yerine 700TL vermek bence saçma. Hadi paraya kıyıp aldın, 2. oyunu PC'de yok. En yakın geleceği tarih 1 ay sonra bile olsa 60 dolardan çıkacak. PS tarafında 200TL'ye falan alınabiliyordu.

Last of Us çok güzel seri ama PC oyuncuları geç kalınmış bir seri. Hem dizisiyle hem oyununu aynı anda pompalanması bile saçmalık. Aynı kontenti 2 taraftan takip eden varsa tebrik ederim. Eski oyuncular için dizi güzel nostanji ama yeni oyuncular için gereksiz...
Hocam genel anlamda bakarsanız zaten hiçbir oyun 60 doları haketmiyor. Günümüz ekonomisi malum oyunlara bu kadar para vermek saçma oluyor. Part 2 bilgisayara çıktıktan sonra Bundle paket umudum var umarım ikisini iyi bir fiyata sunarlar.

Dizisine gelirsek maalesef dizisi rezalet olmuş. İzlemedim ancak izlemeden Bella Ramsey'i gördüm ve diziden soğudum. zira oyundaki Ellie ile dizideki Ellie'nin uzaktan yakından gram alakası yok. Bu yapımın ilk oyunu çıktığına göre ve karakterler realistik bir yapıya sahip olduğuna göre dizide de ona benzeyen bir karakter seçimi yapmalıydılar. Last of us yapımının ilk dizisi sonra oyunu çıksaydı bu sefer tam tersi olurdu lakin ilk oyunu sonra dizisi çıktığına göre böyle yapmalıydılar. o yüzden bu konu tam bir fiyasko.

Son olarak bildiğimiz üzere TLOU 3 onaylandı, umarım ki güzel olsun.

Bu soruya kendi adıma cevap vereceğim; çünkü bende almadım :)
1- hikaye ve olaylarını az çok herkes duymuş oluyor.
2- eski bir oyun için istenen fiyat çok fazla. Ne kadar remake olursa olsun yerel fiyatlandırma politikaları yok, bu yüzden Steam'de hiçbir yeni PS oyununu ben tavsiye etmem. 60 dolar etiketini hak etmiyorlar.
3- son olarak da zaten dizisi falan da gelmiş, bedavaya izleyip keyif almak yerine 700TL vermek bence saçma. Hadi paraya kıyıp aldın, 2. oyunu PC'de yok. En yakın geleceği tarih 1 ay sonra bile olsa 60 dolardan çıkacak. PS tarafında 200TL'ye falan alınabiliyordu.

Last of Us çok güzel seri ama PC oyuncuları geç kalınmış bir seri. Hem dizisiyle hem oyununu aynı anda pompalanması bile saçmalık. Aynı kontenti 2 taraftan takip eden varsa tebrik ederim. Eski oyuncular için dizi güzel nostanji ama yeni oyuncular için gereksiz...

Dostum arkadaşa ben de GoW almasını tavsiye ettim TLOU serisine göre daha fazla seviyorum iki GoW oyununu da bitirdim hatta 3 Spider-Man oyununu da bitirdim ancak daha TLOU'nun ilk oyununun yarısındayım ancak bu 3 seçenek arasında TLOU'yu en sona koymama rağmen dediklerine katılmıyorum açıkçası.
1- bu dediğin argüman aşağı yukarı tüm popüler oyunlar için geçerli olabilir TLOU'da da spoiler yenilecek çok bir şey yok açıkçası ikinci oyunuyla alakalı spoiler yersin anca.
2- eski bir oyun demen mantıksız çünkü oyun remake bir oyun oyun tavsiyesi isteyen arkadaş ilk oyunu oynamadıysa onun için tamamen yeni bir oyun olacak sonuçta 2013'te eski bir versiyonunun olması ile konunun bir alakası yok. Her oyun 60 dolar o olayın burası ile hiçbir bağlantısı yok. CoD'lar da 60 dolar FC'ler de 60 dolar.
3- dizisi çıkmış diyorsun bedava dediğin şey de korsan oluyor dizisi BluTV'de aylık 40TL önemli bir para olmadığını biliyorum ama onu korsan olarak görmüyorsan bu iki oyun da Torrent'e var arkadaş ikisini de indirsin direkt tavsiyen o olsun, 2. oyunu bilgisayarda yok demişsin şu an Ragnarok da yok yeni çıkacak Last of Us da illa o PC'ye çıkacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı