King Weathers Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 5 30 Kasım 2020 #11 Lan ayrıca o kadar para verdim oyuna. Keşke önce izleseydim videolarını.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.664 Makaleler 13 Çözümler 20 30 Kasım 2020 #12 Hikâye haricinde gayet iyiydi. Boşuna "Sony Studious" demiyorlarmış.
WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #13 King Weathers dedi: Hayır. Oynanış güzel olsa da iğrendirici hikaye yüzünden nefret ediyorum bu oyundan. Mis gibi ilk oyunun adı kirlendi bu oyun yüzünden. Genişletmek için tıkla... Hikayede tam olarak ne sizi iğrendirdi? Sonu mu?
King Weathers dedi: Hayır. Oynanış güzel olsa da iğrendirici hikaye yüzünden nefret ediyorum bu oyundan. Mis gibi ilk oyunun adı kirlendi bu oyun yüzünden. Genişletmek için tıkla... Hikayede tam olarak ne sizi iğrendirdi? Sonu mu?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.950 Makaleler 4 Çözümler 57 30 Kasım 2020 #14 Oynayıp bitirmeden beğendim ya da beğenmedim demek yanlış olur.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Kasım 2020 #15 SJW propagandası var birazcık, onun dışında dünyanın en iyi oyunudur.
King Weathers Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 5 30 Kasım 2020 #16 WayneR dedi: Hikayede tam olarak ne sizi iğrendirdi? Sonu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bazı şeylerin gözüme sokulmasından hoşlanmadım. İlk oyundaki gibi iç ısıtıcı ve güzel bir hikaye yazmak pek zor değil herhalde.
WayneR dedi: Hikayede tam olarak ne sizi iğrendirdi? Sonu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bazı şeylerin gözüme sokulmasından hoşlanmadım. İlk oyundaki gibi iç ısıtıcı ve güzel bir hikaye yazmak pek zor değil herhalde.
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 30 Kasım 2020 #17 Oyun çok güzel ama, beni beklediğim kadar heyecanlandırmadı. Ben izlerken çok sıkıldım. Oynarken başka olabilir tabi. Ama grafik olsun mekanik olsun hikayesi olsun o olsun bu olsun şu anki en iyi oyundur muhtemelen.
Oyun çok güzel ama, beni beklediğim kadar heyecanlandırmadı. Ben izlerken çok sıkıldım. Oynarken başka olabilir tabi. Ama grafik olsun mekanik olsun hikayesi olsun o olsun bu olsun şu anki en iyi oyundur muhtemelen.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 30 Kasım 2020 #18 GOTY olmayı sonuna kadar hak eden ve metacritic puanını kesinlikle hak etmeyen bir yapım. Şaheser niteliğinde.
GOTY olmayı sonuna kadar hak eden ve metacritic puanını kesinlikle hak etmeyen bir yapım. Şaheser niteliğinde.
Hortozazi Hectopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 744 Çözümler 3 Yer "Seattle" 30 Kasım 2020 #19 King Weathers dedi: Hayır. Bazı şeylerin gözüme sokulmasından hoşlanmadım. İlk oyundaki gibi iç ısıtıcı ve güzel bir hikaye yazmak pek zor değil herhalde. Genişletmek için tıkla... İkinci oyunun ilk oyundan tamamen farklı olarak nefret temasına gidileceği söylenmişti zaten hocam.
King Weathers dedi: Hayır. Bazı şeylerin gözüme sokulmasından hoşlanmadım. İlk oyundaki gibi iç ısıtıcı ve güzel bir hikaye yazmak pek zor değil herhalde. Genişletmek için tıkla... İkinci oyunun ilk oyundan tamamen farklı olarak nefret temasına gidileceği söylenmişti zaten hocam.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 30 Kasım 2020 #20 Oyun güzel de hikayesi yüzünden anti fanları oluştu.