TLOU2'yi beğendiniz mi?

Oyun çok güzel ama, beni beklediğim kadar heyecanlandırmadı. Ben izlerken çok sıkıldım. Oynarken başka olabilir tabi.
Ama grafik olsun mekanik olsun o olsun bu olsun şu anki en iyi oyundur muhtemelen.
Bu oyunu kesinlikle izlemek ve oynamak çok farklı hissetiriyor. Bu oyun kesinlikle ilk başta başka birinin gözünden oynanmamalı. Kişinin kendisi eline gamepad alıp oynaması gerekli.

GOTY olmayı sonuna kadar hak eden ve metacritic puanını kesinlikle hak etmeyen bir yapım. Şaheser niteliğinde.
O metacritic puanını görmemle siteye asla bir daha girmemem bir oldu. Akıl yoksunu insan çok hocam.
İkinci oyunun ilk oyundan tamamen farklı olarak nefret temasına gidileceği söylenmişti zaten hocam.
Bu nefret temasına geçilme olayı zaten oyunu tam anlamıyla şaheser kılan şey. Çok büyük risk alınarak bu temaya geçildi ve fazlasıyla değdi.

O metacritic puanını görmemle siteye asla bir daha girmemem bir oldu. Akıl yoksunu insan çok hocam.

Bu nefret temasına geçilme olayı zaten oyunu tam anlamıyla şaheser kılan şey. Çok büyük risk alınarak bu temaya geçildi ve fazlasıyla değdi.

Metacritic puanı 93, iyi bir puan değil mi? (Kullanıcı skorundan bahsetmiyorum.)

The Last of Us 1'i beğenmeyene akıl yoksunu denebilir ama 2'de aynı şey geçerli değil. Bu hikaye herkesin beğenebileceği türden bir hikaye değil. Ben 7 sene bir oyun bekledim ve karşıma çıkan bu. Ben Joel ve Ellie tekrar yollara düşecek diye hayal ederken böyle bir hikayenin olması beni dumura uğrattı. Ayrıca çok para verdim oyuna. Yazık oldu.

Bunu bilmiyordum.

Herkese açık oylamalarda kaçınılmaz bir durum. Bir tane bile istenmeyen durum oldu mu çakıyorlar 1 yıldızı. İnceleme böyle mi yapılır kardeşim? En kötü 5/10 falan ver.
Eğitimsiz insanların oy kullanması gibi bir şey bu da.

@WayneR
Biz kullanıcı puanından bahsediyoruz.

The Last of Us 1'i beğenmeyene akıl yoksunu denebilir ama 2'de aynı şey geçerli değil. Bu hikaye herkesin beğenebileceği türden bir hikaye değil. Ben 7 sene bir oyun bekledim ve karşıma çıkan bu. Ben Joel ve Ellie tekrar yollara düşecek diye hayal ederken böyle bir hikayenin olması beni dumura uğrattı. Ayrıca çok para verdim oyuna. Yazık oldu.
Demek istediğim o değildi. Joel ölüyor diye puan olarak 1 verenler oldu. Eleştiriye sonuna kadar açık bir oyun zaten. Sabaha kadar tartışılabilir her şey.

@WayneR
Biz kullanıcı puanından bahsediyoruz.
Pardon yanlış anlamışım o zaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı