TLOU'nun 27,7 GB RAM kullanması normal mi?

Hocam bugün ve cuma iyi yama gelecek diye söz vermişler inan 20 FPS midemi bulandırdı. Ne FSR 2.0 ne ayar düşürmek FPS'yi etkilemiyor. 2 saati zor tamamladım inan.

Hocam DLSS çalışmıyor zaten orası kesin her türlü ayar yaptım denedim 1 oyunda yüksek ile Ultra arasında 2 FPS farkmı olur biri bana bunu açıklasın oyun ayarlarını değiştirmek gram etki etmiyor ayrıca VRAM saçmalığıda cabası RE4 remake almadığım için çok pişman oldum 400 TL di önsipariş. Yüksek ayarda 55-70 arası alabiliyorum ultraya çekersem 50 -65 civarı oluyor bazen yüksek ile aynı oluyor onu da geçtim istikrar yok oyunda. FPS kararlılık sıfır PS5'te açılan oyunu bizim PC de çatur çatır oynamamız gerekiyor vallahi 30 MB yama ile çözülmez bu dert büyük bir yama ne zaman gelirse o zaman anlayın ki bazı şeyler değişti.

3.5GB yama geliyor o yüzden bekliyorum tetikte https://steamdb.info/depot/2255770/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…