Scorpio92
Megapat
Daha fazla
Selam dostlarım dediğim gibi TM bölümü öğrencisiyim ve yurtdışı hayallerim var.
Amerika,ispanya yada italya gibi bir ülkede çalışmak,yaşamak istiyorum.
Gönül ister sayısal bölüm seçmek ancak çok zorlanacağımı düşündüğüm için eşit ağırlık seçtim.
Ama eşit ağırlık mesleklerine baktığımda hangi mesleğin yurtdışında daha çok olanakları olduğunu çözemedim.
Bazı tanıdıklarım istediğin mesleği seç 2.dilin olursa istediğini yaparsın dediler.
İngilizcem 70+ notlarım ki çalışmıyorum bile çalışsam çok rahat 90 larda takılırım.
2.dil olarakta ispanyolca,rusça yada çince önerdiler hele ki çince geleceğin en önemli ülkelerınden olacağı için çince önemli bir dil olacakmış.
Şimdi bilen bilmeyen herkesin düşüncesini merak ediyorum.
Yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen düşüncenizi yazmadan geçmeyin.
İyi forumlar
Amerika,ispanya yada italya gibi bir ülkede çalışmak,yaşamak istiyorum.
Gönül ister sayısal bölüm seçmek ancak çok zorlanacağımı düşündüğüm için eşit ağırlık seçtim.
Ama eşit ağırlık mesleklerine baktığımda hangi mesleğin yurtdışında daha çok olanakları olduğunu çözemedim.
Bazı tanıdıklarım istediğin mesleği seç 2.dilin olursa istediğini yaparsın dediler.
İngilizcem 70+ notlarım ki çalışmıyorum bile çalışsam çok rahat 90 larda takılırım.
2.dil olarakta ispanyolca,rusça yada çince önerdiler hele ki çince geleceğin en önemli ülkelerınden olacağı için çince önemli bir dil olacakmış.
Şimdi bilen bilmeyen herkesin düşüncesini merak ediyorum.
Yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen düşüncenizi yazmadan geçmeyin.
İyi forumlar