Tmp haksız ban

Lotuzka

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd ryzen 3 3100
Gigabyte a320m
16gb Kingston Fury Beast
Amd Rx580 8gb
Kumanda ve kablosuz kontrol ARGB kasa
Düşük donanım oyun bilgisayarı
Öncelikle selamünaleyküm.
Geçenlerde tmpden ban yedim ama şöyleki bana haksızlık yapılıyor.
Video kaydını ilk önce ben atıp ben şikayetçi oldum karşı taraf 1 haftalık ban yedi.
Sonra karşı tarafta video atmış 2 gün sonra ben 3 günlük ban yedim.
Ban yasağına itiraz ettiğim halde beni haksız gördü sayın admin.
Bu admini nereye şikayet edebilirim.
Sadece tek derdim hesaptaki aktif ban sayısının 0 olması.

Bu benim videom (ilerleyen dakikalarda arkadaşla hoş bir sohbetimiz oldu kendisi bana velet dediği için müziği özellikle seçtim)

Bu da beni şikayet edenin videosu

50kmh tabelası olan yerde 110 la gitmek nedir ya bir de 70 yaşındaki adamın refleksleri daha iyi aga.

Aleykümselam. Siz sadece sağa sola bakarak değil; haritaya bakarak çıkmanız lazım. Karşıdaki kişide gidilebilir hızda gidiyor hızdan sorun yok ve sizi görünce yavaşlaması lazım ama fren pedalının altında yumurta varmış 🙃

Truckers MP bu çok takmayın beni sollayan adam karşıdakine çarpacak diye çimene çıktım yol verdim geri arkasına girdim diye 15 gün, önümdeki adam tren yolunda önüne 2 tırlık mesafe bırakarak zınk diye durduğunda duramayıp vuruduğum için perma ban yemişliğim var.

Öncelikle selamünaleyküm.
Geçenlerde tmpden ban yedim ama şöyleki bana haksızlık yapılıyor.
Video kaydını ilk önce ben atıp ben şikayetçi oldum karşı taraf 1 haftalık ban yedi.
Sonra karşı tarafta video atmış 2 gün sonra ben 3 günlük ban yedim.
Ban yasağına itiraz ettiğim halde beni haksız gördü sayın admin.
Bu admini nereye şikayet edebilirim.
Sadece tek derdim hesaptaki aktif ban sayısının 0 olması.

Bu benim videom (ilerleyen dakikalarda arkadaşla hoş bir sohbetimiz oldu kendisi bana velet dediği için müziği özellikle seçtim)

Bu da beni şikayet edenin videosu

50kmh tabelası olan yerde 110 la gitmek nedir ya bir de 70 yaşındaki adamın refleksleri daha iyi
Şimdi ikinizin de videosunu inceledim. Sen direk sağ sol bakmışsın ama haritaya bakmamışsın. Bir de videonda fren mesafesi var yazmışsın fakat adam büyük ihtimal senin o oraya gelene kadar geçebileceğini düşünmüş ve senin şoförlüğüne güvenmiş. Yetişmeyeceğini fark edince de frenlemeye başlamış fakat çok geç bastığı için mesafe durmasına yetmemiş. Sonra adam sana tehdit edermişçesine "Learn how to drive or ban (Ya sürmeyi öğren ya da ban)" demiş bu da onun hatası. İkiniz de bence hak ettiğiniz derecede ban yemişsiniz. Çok dağınık anlattım büyük ihtimal ama olduğu kadar. :D

Şimdi ikinizin de videosunu inceledim. Sen direk sağ sol bakmışsın ama haritaya bakmamışsın. Bir de videonda fren mesafesi var yazmışsın fakat adam büyük ihtimal senin o oraya gelene kadar geçebileceğini düşünmüş ve senin şoförlüğüne güvenmiş. Yetişmeyeceğini fark edince de frenlemeye başlamış fakat çok geç bastığı için mesafe durmasına yetmemiş. Sonra adam sana tehdit eder mişçesine "learn how to Drive or ban (ya sürmeyi öğren ya da ban)" demiş bu da onun hatası. İkiniz de bence hak ettiğiniz derecede ban yemişsiniz. Çok dağınık anlattım büyük ihtimal ama olduğu kadar. :D

Güzel anlattın ama şöyle bir şey var o yolda 50kmh tabela var benim videomda göründüğü gibi herkes oradan yavaş geçiyor daha demin tekrar girdim Skoda'lar olsun yine yavaş geçiyor bende hani yavaştır diye tahmin ettim o ara geçerim dedim olmadı yük ağır anca tır kalkardı kendisi de çocuğun teki Steam hesabına baktım spacewar 3K saat küsur adam Full korsan oyun oynamış bundan bir cacıkda olmaz.
Görüşlerin benim için değerli konuya yazdığın için teşekkür ederim.

Aleykümselam. Siz sadece sağa sola bakarak değil; haritaya bakarak çıkmanız lazım. Karşıdaki kişide gidilebilir hızda gidiyor hızdan sorun yok ve sizi görünce yavaşlaması lazım ama fren pedalının altında yumurta varmış 🙃

Truckers MP bu çok takmayın beni sollayan adam karşıdakine çarpacak diye çimene çıktım yol verdim geri arkasına girdim diye 15 gün, önümdeki adam tren yolunda önüne 2 tırlık mesafe bırakarak zınk diye durduğunda duramayıp vuruduğum için perma ban yemişliğim var.
tmp adalets...

Güzel anlattın ama şöyle bir şey var o yolda 50kmh tabela var benim videomda göründüğü gibi herkes oradan yavaş geçiyor daha demin tekrar girdim Skoda'lar olsun yine yavaş geçiyor bende hani yavaştır diye tahmin ettim o ara geçerim dedim olmadı yük ağır anca tır kalkardı kendisi de çocuğun teki Steam hesabına baktım spacewar 3K saat küsur adam Full korsan oyun oynamış bundan bir cacıkda olmaz.
Görüşlerin benim için değerli konuya yazdığın için teşekkür ederim.

tmp adalets...
Rica ederim ne demek, 50km/h tabelasına uymamak da onun hatası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı