Şu an betada oyunun kendisinin MP'si çıkıyor. ETS ve ATS ikisine de aynı şekilde gelecek.MP çıkıyıor derken? Biraz daha açma şansınız var mıdır?
Şu an betada oyunun kendisinin MP'si çıkıyor. ETS ve ATS ikisine de aynı şekilde gelecek.
Ayrı olarak mı satılacak?Şimdi eğer tmp hesabınız ban yediyse bir perma banlı biri olarak söylüyorum hem ETS MP hem de ATS MP oynayamazsınız fakat scs MP yakında gelecek onu gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz![]()
Hayır oyunların 1.41 güncellemesinde ücretsiz oyun içi özellik olarak gelecek.Ayrı olarak mı satılacak?
Ayrı olarak mı satılacak?
Hocam banlar kalkacak mı resmi mp gelince? Tmp'nin ben şirketin kendisinin sanıyordum.Anlayamadım demek istediğinizi.
Hocam banlar kalkacak mı resmi MP gelince? Tmp'nin ben şirketin kendisinin sanıyordum.
Biraz inceledim de cidden güzelmiş, en kısa sürede gelir inşallah.Tmp scs softwarenin değil anlaşmali bir şirket tmp GTA 5'teki FiveM gibi düşünün ayrıca evet scs MP'ye girebilirsiniz ama tmp ye giremezsiniz![]()
Beyler bayanlar, ATS almak istiyorum da oyun nasıl acaba? ETS 2 sıktı ve Tmp'de banım var orada perma, ATS alsam Online girmeme engel olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.