TN panel vs. VA panel yan yana görsel farklar

Aynı farkı ben de yaşadım aynı monitörle bir de üzerine ben 60 HZden 144 HZe geçiş hazzını yaşıyorum muazzam bir olay iyi ki bu monitörü tercih etmişim diyorum malzeme kalitesi olsun Panel kalitesi olsun MSI markasının sunduğu ayrıcalıklar olsun harika harika

İyi övdük ya bugün MSI'yı Sen MPG olanı almıştın sanırım değil mi? Şey soracam sesi gelmiyor monitörden daha doğrusu nasıl bağlantı yapmam gerektiğini anlamadım 2 tarafı yeşik kkablolardan mı gerekiyor? Ses testi yapayım diyoru.

Curvet korktuğun kadar değilmiş değil mi?
Bu arada ben zaman bulup doğru dürüst kurcalayamadığım için, monitörde her halde hoparlör yok diyerek geçiştirdim, ses ayarlarında Mag27cq oluşu şüphelendirdi ama emin olamadım, yoktur dedim geçtim.

Evet hatta 27inch in verdiği korkuyu azaltmış bile diyebilirim. Yalnız aylardır oynadığım witchera girdim bu monitörle sanki başka oyun kurmuşum gibi yaa.. Ses olayını çözücem sonra bakalım.

Evet hatta 27inch in verdiği korkuyu azaltmış bile diyebilirim. Yalnız aylardır oynadığım witchera girdim bu monitörle sanki başka oyun kurmuşum gibi yaa.. Ses olayını çözücem sonra bakalım.
Monitör güzel güzel, her ne kadar şans işi olsa da 2 kere düşünmeden uygun fiyat yakalandığı zaman alınabilecek bir monitör.

Yok ben de MAG modelini aldım maalesef 200 TL fazlam yoktu sağlık olsun bu da iyi ses olayına ben bakmadım ama bakacağım audio bölümü var arkasında sanırım oradan bir şeyler yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…