TN Panelin IPS'den Daha İyi Gözükmesi

Çamur attığım falan yok. Başka firmalar bana çamur at diye para vermiyor merak etmeyin. Almadan önce birçok konu açtım monitör hakkında bilseydim almazdım. İade ediyorum.

Bu şahsi bir şey. Herkesin gözü aynı görmüyor. Ben de pahalı bir TN panel kullanıyorum, mağazadayken incelediğim IPS paneller gözüme hep daha kötü geldi. Ama bu genel geçer görüşün IPS panellerin daha iyi olduğu yönünde olması gerçeğini değiştirmiyor ki, ben bile biri benden öneri istese gözüyle denemesini, bir karar veremezse de IPS almasını öneririm.

Şimdi gelip biri IPS, IPS diye söylenecek o arkadaşlara sözüm o kadar iyi renk istiyorsanız OLED alırsınız IPS gibi işlevsiz bir monitör değil.
Hocam nasıl alalım? Benim bildiğim OLED monitör olarak sadece Dell UP3017Q var onun fiyatı da 3500 dolar. O paraya GTX 1080 Ti SLI sistem toplanıyor.

Bende aoc g2460vq6 var ama mavi ve siyah yerlerde kare kare pikseller hareket ediyor resmen youtubede videolar kaliteesiz 1080 p sankı 480 p gibi bir yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…