TN vs IPS panelli monitör

GTX 10 serisi istemeyen monitörler 3K üstü oluyor o zaman herhalde.
Ya abi bunları hepsi belirtmiyor işte 10 serisi üstü destekliyor diye.

Evet sana bunu açıklamaya çalışıyorum.

Senin şimdi FreeSync'li monitör ama 10 serisi ekran kartı olduğu için G-SYNC açabiliyorsun.
Şimdi atıyorum ben PG248Q model monitörü aldım bunu açamaz mıyım monitöre bakabilirsin internetten.

Senin şimdi FreeSync'li monitör ama 10 serisi ekran kartı olduğu için G-Sync açabiliyorsun.
Şimdi atıyorum ben PG248Q model monitörü aldım bunu açamaz mıyım monitöre bakabilirsin internetten.

Evet baktım onda gerçek G-Sync var zaten özelliklerde GTX 10 serisi yazmamış bunu alabilirsin mesela.

Evet baktım onda gerçek G-Sync var zaten özelliklerde GTX 10 serisi yazmamış bunu alabilirsin mesela.

Evet monitör iyi ama TN işte o da biraz daha paraya kıymak gerekecek herhalde.

Yani ben hem FreeSync hem G-SYNC destekleyen almayacağım sadece G-SYNC olandan alacağım.

Görüntü kalitesi bayağı kötü oluyor zaten TN panel rekabetçi oyuncular için üretilmiş o yüzden G-Sync açan olmuyor o oyunlarda o yüzden.

Adamlar böyle yazınca işte bizde inanıyoruz böyle. Ben buraya yazmasam 10 seri üstünün kullanıldığını öğrenmicektim yani.

Dosya Ekleri

• gdsgsdgsdgsd.PNG
    7,5 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…