Tobey Maguire Spider-Man Olarak Geri Dönüyor!

Doğrulandı sayılır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu arada söyleyim hesap sahte değil doğrulanmış hesap.

Tobey maguire spider versedeki paralel evrenden gelen spider mana benzeyecek diye tahmin ediyorum sonuçta adam 45 yaşında .

Dosya Ekleri

• 1608557313717.png
    81,5 KB · Görüntüleme: 75
Haklı çıkmış olmak büyük sevinç. Bana göre de Tobey>Andrew>Tom, tabii ki herkesin olaylara ve karakterlere bakışı, hissettikleri farklı olabilir.

Tobey'nin aynı serideki gibi aktif ve hızlı bir örümcek adamı canlandıracağını düşünüyorum. Çünkü adam gerçekten sakallarını kestiği zaman halen 20 lerinde gibi gözüküyor bu da çok ilginç bir durum. Hele ki çekim teknikleri ve yeni teknoloji varken, Tobey'i bu kadar fan beklerken zannetmiyorum yaşlı bir dede, amca halinde bir Örümcek Adam'ı canlandıracağını. Endişelendiğim en büyük konu ise Tobey'nin kostümü hakkında. Umarım değiştirip çocuksu şeyler koymazlar, hayatımda gördüğüm en sade ve cool örümcek adam kostümü Tobey'e aitti. Umarım öyle kalır. Ayrıca CGI efektlerini de Tom'un serisi kadar abartmazlar umarım.

Ayrıca eklemem gerekiyor ki sanırım Doctor Strange 2'de değil, 2021 Aralıktaki Örümcek Adam 3 Filminde oynayacak Tobey Maguire, yanıldığım tek konu bu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…