Sürprizbozan Tobi kimdir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oxlarc

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle selam bu tobi ve konan savaşında kısacası.
işte bu savaşta tobinin maskesi kırılıyor ve esmer tenli birisi çıkıyor fakat obitonun ten rengi beyaz ve savaştaki tobinin göz çevresi obito'nunkine pek benzemiyor. O savaşta cidden Tobi Obito muydu?

Tobi Obito zaten. İkisi aynı kişi. Obito kişiliğini gizlemek için tobi adını kullanıyor.

Aslında mangada koyu tenli değil ama animede öyle yapmışlar nedenini bilmiyorum.

Tobi Obito zaten. İkisi aynı kişi. Obito kişiliğini gizlemek için tobi adını kullanıyor.

Aslında mangada koyu tenli değil ama animede öyle yapmışlar nedenini bilmiyorum.
Obito olduğunu biliyorum fakat bu detay dikkatimi çekti maskesi kırıldığı zaman beyaz bir ten rengi vardı konan savaşında maskesi kıtıldığı zamanki haliyle hiç alakası yoktu

Obito olduğunu biliyorum fakat bu detay dikkatimi çekti maskesi kırıldığı zaman beyaz bir ten rengi vardı konan savaşında maskesi kıtıldığı zamanki haliyle hiç alakası yoktu
Cevap yazacaktım da yazmamıştım. Demek ki seriyi bitirmemişsin. Neden izleyip cevabını almak varken spoiler yemek istiyorsun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı