Tod TV alınır mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-11 020343.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-11 020343.png
    30,6 KB · Görüntüleme: 343
Fiyatı ucuz olması bakımından tercih etme yönündeyim acaba 1080p seçeneği tüm yayınlarda mı geçerli yoksa sadece maç günleri mi? Bir de kullandığınız platform TOD TV doğru mudur?
Evet kullandığım platform TOD TV. Bein Sports 1'de yayın her zaman 1080p diğer kanalları bilmiyorum.

Evet kullandığım platform TOD TV. Bein Sports 1'de yayın her zaman 1080p diğer kanalları bilmiyorum.
Hocam peki kullandığınız paket nedir? Ben sezonluk paket almayı düşünüyorum ve +40 TL'lik o paket olmadan alırsam 1080P mi izlerim?

1723459924253.png

Hocam peki kullandığınız paket nedir? Ben sezonluk paket almayı düşünüyorum ve +40 TL'lik o paket olmadan alırsam 1080p mi izlerim?

Eki Görüntüle 2282464

Ben o seçeneği işaretlemiştim, O seçeneği işaretlemeden TV'den izlenmiyor diye biliyorum. +40 TL'lik seçeneği işaretlemeden 1080p Olur mu bilmiyorum.

Ben o seçeneği işaretlemiştim, O seçeneği işaretlemeden TV'den izlenmiyor diye biliyorum. +40 TL'lik seçeneği işaretlemeden 1080p Olur mu bilmiyorum.

Ya ben Android Box'a yükleyip izleyeceğim ve bilgisayardan web tarayıcı üzerinden o yüzden 40 TL fazla ödemek istemedim. Kardeşim de kutulu + beIN Connect var beIN Connect girince 720p gösteriyor Beinsports 1'i ama maçlarda yüksek kalite yanlış hatırlamıyorsam. Aklıma o takılda televizyon 1080p destekliyor almışken 1080p olsun diye düşündüm de.

Şimdi bir video izledim YouTube üzerinden sezonluk taraftar paketi alıyor ve kaliteyi gösterince 1080p olarak gözüküyor. Ama maç değil bir film açıyor arkadaş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı