Tod ve beIN Connect karmaşası

Bein Connect Digiturk müşterilerinin kullandığı site, Tod ise Digiturk müşterisi olmayanların kullandığı site. Sadece isim farklı diyebiliriz. Hangisi hesaplıysa onu alabilirsiniz. Ayrıca kutulu Digiturk aboneliğiniz varsa ve uydunuzu internete bağlarsanız Bein Connect'i ücretsiz kullanırsınız. Ama uygulamayı açınca kutunun yayını kesiliyor.

Ek: Bugün maalesef televizyonumun desteklenmeyeceğine dair bir uyarı aldım uygulamayı açınca. Eski bir televizyonunuz varsa onu da göz önünde bulundurun derim.

Eki Görüntüle 2278692
Anladığım kadarıyla kutusuz kullandığımız taktirde Bein Connect'ten de Tod'dan da alacağım hizmetin kalitesi aynı o zaman. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Televizyonum Android TV, o yüzden sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Sizin LG WebOs'tan kaynaklı sanırım.
Ben geçen yıl tod taraftar paketi almıştım. Web'den bütün maçları izledim, hiç donma sorunu yaşamadım. Tek sorunu yüksek fiyat ve en yüksek çözünürlüğün 720p olması. Bunların dışında bence abartılı bir gecikme sorunu yok.
40 TL farkla Smart TV seçeneği var bildiğim kadarıyla, onu seçince 1080p oluyormuş. Donma sorunu yaşamamanız güzel sağolun yardımcı olduğunuz için.
Ben kutulu izlemedim tod tv üzerinden üyelik aldım izledim, tvden izledim hiç kopma vs olmuyo görüntü kaliteside çok iyiydi. Sürekli kaçak izlediğimden cam gibi gelmişti kalite
Ben de yıllardır kaçak izleyen biri olarak tatmin edeceğini umuyorum. Bu sene alacağım sonunda galiba.

Hocam dün Galatasaray - Hatayspor maçını izledim donma vs. Olmadı görüntü kalitesi de iyi sayılırdı fakat 720p olması bir eksi bunu göz önünde bulundurarak alın.

Hocam ben de dün 189 liralık tod sezonluk traftar paketinden aldım ama 289 liraya tüm takımları veren Smart TV - Android TV 4K tiki seçileni de vardı bende o tik yok onu alsam 1080p izleyebilir miydim yanlış mı yaptım diyorum da ama menüde HD seçeneği var bende de? 🤔

O tiki seçmez isen zaten TV'den izleyemessin TV'den izlemiycem diyorsan zaten her türlü telefonda 720p oluyor kalite telefonda değil TV de artıyor

O tiki seçmez isen zaten TV'den izleyemessin TV'den izlemiycem diyorsan zaten her türlü telefonda 720p oluyor kalite telefonda değil TV de artıyor
O pakete yükseltme yapamaz mıyım ayrı satın almadan ben onu sadece smart tv de tod programından izleniyor falan sanıyordum hocam :(

Hocam bir de şöyle ben bilgisayardan açıp HDMI ile tv ye bağlayacağım bilgisayar üzerinden 1080 p seçeneği seçilemez mi? Televizyon daki smart tv uygulamasından girmeyeceğim yani.

Son düzenleme:
O pakete yükseltme yapamaz mıyım ayrı satın almadan ben onu sadece Smart TV de tod programından izleniyor falan sanıyordum hocam :(

Hocam bir de şöyle ben bilgisayardan açıp HDMI ile TV'ye bağlayacağım bilgisayar üzerinden 1080p seçeneği seçilemez mi? Televizyondaki Smart TV uygulamasından girmeyeceğim yani.

Hee tamam öyle yaparsın internet hızına göre kaliteyi ayarlıyor sen ayarlamıyorsun internet hızın yüksekse 4K ya yakın bile izlersin

Hee tamam öyle yaparsın internet hızına göre kaliteyi ayarlıyor sen ayarlamıyorsun internet hızın yüksekse 4K ya yakın bile izlersin
Tamamdır hocam tam konu açmıştım bende yazdın zaten benim akıllı tv eski olduğundan uygulamalar açılmıyor o yüzden onu almadım doğru anlamışım o zaman teşekkür ederim. 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı