Tod vs F1 TV Pro vs Mi Box

Beety

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ailecek F1 izlemeye bayılıyoruz. 1 yıllık Tod paketi almıştım, şimdi süresi dolmak üzere. Tod konusunda 3 şeyden şikayetçiyim: Ssport’tan bu yana alışageldiğimiz Serhan Acar yerine gelen spikerlere hala alışamadım. Ssport yarış tekrarlarını veriyordu, Tod vermiyor. Tod aynı anda yalnızca tek cihaza izin veriyor; ben evde değilsem yarışı izleyemiyorum ya da diğerleri izleyemiyor. Şu an Tod yenileme ücreti bana yıllık 1550 TL’ye geliyor. F1 TV Pro ise 3800 TL gibi bir ücret. Xiaomi Mi Box isimli cihazı alıp Tod’un yaptığı kadar yarışları izlemenin bir yolu daha var, anladınız. Orada ücret tek yarış tekrarı yok belki ama tek fiyat ile Tod’un sunduğunun aynısını sunuyor. Onboard kamera ve çoklu ekran seçeneği ile F1 TV Pro cazip ama Türkçe değil, bu bir tık babamı rahatsız ediyor. Ne tercih ederdiniz? Bana ne tavsiye edersiniz?

Çünkü direk kutulu izlersiniz kesinti olmadan internet gerekmiyor, ayrıca içinde futbol takip ediyorsanız Avrupa ligleri ve Türkiye ligi bulunuyor.
Yok futbolla alakamız yok. Sadece F1 izlemek istiyoruz. İnternetten yana sıkıntımız yok. Evde 500 Mbps internet var. Sadece 1 yıl denedim ve Tod'a para vermek artık mantıklı gelmiyor. Mi Box ile Samsung Tv'de İnat Box ile Tod'un yaptiginin aynısını sadece cihaz parasına yapabiliyorum. Yada F1 TV Pro satın alarakda rahatça yarışları izleyebilirim. Burada asıl merak ettiğim ise F1 TV Pro parasına değiyor mu? Kaçak ile riske gireyim mi? Yoksa Tod'dan devam mı edeyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı