TOD TV için TV box önerisi

riddlexd

Decapat
Daha fazla  
Digitürk vardı iptal ettim fiyattan dolayı 4K televizyon var izlemek için akıllı TV box lazım. Ucuza öneriniz var mı? 1000TL civarı olursa iyi olur 2 elde olur.

Son düzenleme:
Kaliteli uzun vadeli bir şey olsun diyorsanız hocam Mİ BOX 4K derim, evet bütçenizi aşıyor fakat diğer cihazlar aşırı dandik olacağı için düzgün kullanamazsınız.
Mi atick nasıldır hocam ve maçları gerçekten 4k izleyebilirmiyim digitürkün kendi kutusunda çok dandikti kalite

Sıfır alacaksan o fiyat civarında bulacağın cihazların çok dandik olduğunu unutma. Bütçeni arttırıp sıfır almaya niyetlenirsen Next Start 4K'yı önerebilirim. Hem donanımı yeterince güçlü hem de işe yarayabilecek özelliklerle dolu(USB, ethernet, bluetooth, güzel bir akıllı kumanda ve bir yıllık D'Smart Go Mega paket hediyeli).

Mi Stick'in ilk sürümünün performansı berbat. Kendim görmedim ama kasıyor demeyeni görmedim. Üstteki öneriden Mi Box performansına Mi Stick parasıyla ulaşabilirsin.

Mi stick ile tod kullanıyorum, 1080p. Gayet rahat bir kullanımı var cihazı açtıktan sonra tod uygulamasının açılması 1 dk maksimum. Yayın esnasında hiçbir şekilde donmaya kasmaya sebebiyet vermiyor fakat internet hızınızın da etkisi olacaktır özellikle 4K yayın için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı