Tofaş araba yasaklanmalı

Dünyanın hiçbir medeni ülkesinde ülkenin koyduğu güvenlik standartlarına uyan bir araba keyfi olarak yasaklanamaz (Tofaş dahil yığınla eski araba muayeneye girer ve test edilir trafiğe çıkmaya uygun mu diye). Avrupa gibi alım gücünün yüksek olduğu yerlerde bile 2000 modelden eski arabalar görebilirsiniz. Bu tarz istekleriniz varsa İran gibi ülkelere göç edebilirsiniz orada yapıyorlardır belki böyle şeyleri.

Ülkenin güvenlik standartları yeterince sıkı değil diyorsanız orası ayrı konu ama yağmurlu havada kalitesiz yaz lastikleriyle fren yapmaya çalışan E segmenti araç da güvenli değildir, onu nasıl denetleyeceğiz?
 
Adamlar aynı hareketi BMW ile yapınca sorun yok Tofaş ile yapınca Tofaş yasaklansın.
e36'yı da yasaklasınlar bayağı bi araba değil o da. Gayet teneke. Ha daha iyi bir çözümü var emisyona göre vergilendirme, fakat bu daha bize yakın zamanda gelmez.
 
Tofaş savunanlara kalsa Mercedes dede arabası, BMW eski kasalar çöp. Broadway, Doğan SLX'den dandik. Opel Vectra A serisi doğanla aynı kalite. Uzar da uzar bu konu boş konuşanlara bırakırsak.

Doğanla aynı yılda üretilen arabalar:
 
Çünkü airbag yok, ve emniyet kemeri de bir şeye yaramıyormuş, bir de dayanıklı bir araba değil, ve havayı kirletiyor.
Malesef burası Avrupa değil.
 
Tofaş savunanlara kalsa Mercedes dede arabası, BMW eski kasalar çöp. Broadway, doğan Slx'den dandik. Opel vectra a serisi doğanla aynı kalite. Uzar da uzar bu konu boş konuşanlara bırakırsak.

Doğanla aynı yılda üretilen arabalar:

Onları diyen birisini görmedim hocam bu forumda varsa kullanmaya devam etsin Tofaş'ını.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı