TOGG ne zaman satışa başlayacak?

Bu işin devletle bağı özel girişimlerin yanında neredeyse yok seviyede, kanıtlarla paylaşmama rağmen böyle bir cevap...

Bu işin devletle bağı özel girişimlerin yanında neredeyse yok seviyede, kanıtlarla paylaşmama rağmen böyle bir cevap...

Kafaniz mi basmiyor yoksa trolluyor musunuz ayirt etmek zorlasiyor bazen.

Baska yorum yapmiycam konuya.

hala 3 yıldır fabrika kurulamadı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Fabrika büyük oranda bitti. Deneme üretimi bile yapıldı. Geçtiğimiz günlerde yollarda test sürüşünde görüldü araba.
Cahil cahil konuşarak kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz. Ömrümüz boyunca hiç mi Google araması yapmadınız? Hani hükümet yapıyor ya projeyi sözde, hükümete çamur atmanız gerekecek ya, bundan mı faydalanmak istiyorsunuz? Hükümetin elli ton yanlışı var, gidin taşlayacak başka bir şey bulun.

Bunun hükümet ile çok bir alakası da yok. Projenin adı AKP'nin otomobili girişim grubu değil.

Şöyle yorumlara bir baktım da, buram buram cahillik kokuyor.

Blog'da ne kadar cringe insanlar varmış. Technopat kayıt sırasında IQ testi yaptırmalı bence. Yani bazı yorumları gördüm de buram buram cahillik kokuyor.

Half-Life 3 mü daha önce çıkacak yoksa TOGG mu merakla bekliyorum.

Kesinlikle TOGG. Çünkü dediklerine göre TOGG'da bayağı ilerlemişler ve Valve de yıllardır CS:GO'dan kazandığı parayla her yıl oyun yapmasına gerek yapmadan para kazanıyor. Ancak torunlarımız oynar.

Deneme üretimi sanki oyuncak araba üretiyorlar.
"Bunun hükümet ile çok bir alakası da yok. Projenin adı AKP'nin otomobili girişim grubu değil."

Türk vatandaşlarının banka kredisi dışında kendi parası ile alabileceği düzeyde olmayacağından merak bile etmiyorum ve ilgilenmiyorum

Pininfarina ile birlikte tasarlanmadı.
Pininfarina'nın tasarlamış olduğu aracı satın aldık.
Fabrika konusuna gelelim. Honda geçtiğimiz senelerde Türkiye'den çekildi. Eğer gerçekten araba üretmeye ihtiyacımız olsaydı ve bunu seçim aracı olarak kullanmayacak olsaydık Honda'nın halihazırda duran fabrikasında TOGG'un üretimine başlayabilirdik. Bizim zeki siyasilerimiz 22 milyar TL'ye fabrika kurmayı mantıklı buldular.
Koskoca Opel, PSA grubuna fabrikaları ve haklarıyla beraber 3 milyar TL'ye satıldı. Biz 22 milyar TL'ye fabrika kuruyoruz, çok ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…