TOGG Ne Zaman Üretime Geçecek?

Neden olmasın? Toprak hazır, fabrika için gereken malzemeler hazır. İşçi desen ülkenin yarısı amele gibi çalışıyor. Koysa 10 bin kişi bak gör 1 ayda en babasını nasıl yaparlar
Arkadaşlar bu Türkiye için yeni bir teknoloji ve o kadar basit değil. Sihaların günümüzdeki şekle gelmesi bile 15 yıl sürdü.

Arkadaşlar bu Türkiye için yeni bir teknoloji ve o kadar basit değil. Sihaların günümüzdeki şekle gelmesi bile 15 yıl sürdü.
Hocam tamam da arabanın aynalarına kamera koymaya değişik değişik şeyler koymaya ne gerek vardı ki?
Hocam tamam da arabanın aynalarına kamera koymaya değişik değişik şeyler koymaya ne gerek vardı ki?
Bu arabanın maliyetini ve yapım süresini arttırır.

Kitap okumadığın ve Orta Doğu hakkında bir şey bilmediğin belli.
Orta Doğu neymiş ki okunası bir yanı olsun? Kan, insanları para için amele yerine koyan ve koyun güden bir kıta desek doğru terimi yapmış oluruz. Konuyu saptırmayın, zaten sizin kitap okumanız onu anladığınız anlamına gelmez. Aksine okudum deyip boş anlamları söylersiniz, söylenmek isteneni anlayamazsınız.
Ben TOGG'u geçtim, tek istediğim motorlu taşıt satın alırken 1 araç kendimize 2 tane devlete almasak ne güzel olurdu.
''hEDeF 2023 bİRaDERim, dOlAr 0.50 KuRuŞ''

Ya siz ciddi misiniz acaba? Dünya artık yeni teknoloji olan elektriğe geçiyor ve Türkiye'de benzinli motora geçilirken yakalayamadığı şansı şimdi yakaladı ve üretime başlayacak. Ayrıca 2020 yılından sonra çıkan arabalar için kamera bir standart. Laga luga yapmayı bırakıp olacakları izleyelim. Türkiye sihalarda gösterdiği başarıyı burada gösterirse büyük bir iş yapmış olur. Olmayacak şey değil. Her ne kadar ekonomik olarak yıpransakta bu Türkiye için bir şans.

Bu arada biz ne zamandan beri "Orta Doğu" olarak geçiyoruz? Asya, Avrupa arasında gidip geliyorduk en son? İnsanların "Türkiye Orta Doğu ülkesidir" kavramını kabullenmemeleri gerekiyor ki, bir şeylerin farkına varsın. Biz Suriye miyiz? Türkiye'ye Orta Doğu diyenlerden hep nefret etmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…