TOGG olayı

Türkiye'de elektrikli arabalar hiç yaygın değil ama e-şarj gibi firmalar talepten çok daha fazla yatırım yapıyorlar. En azından büyük şehirlerde şarjsız kalacağınızı sanmıyorum.
Bursa'da yaşıyorum, gerçekten hiç şarj istasyonu görmedim. Dediğim gibi dikkat etmediğim için de olabilir, hiç araştırmadım bu konuyu. Tatillerde hep Balıkesir'in öbür ucundaki köye gideriz, şehirlerarası yolda da görmedim.

Genellikle otoparkların içinde oluyor. Kolay kolay göremeyebilirsiniz. Şirketlerin kendi uygulamalarından görürsünüz büyük ihtimal.

Ben seni anladım da sen ütopik hayallere kapılıyorsun. O aracı üreten firmalara bir bak istersen, araştır. Herhangi birinin kar amacı gütmeden milyarlarca doları halk "ihtiyaçlarını" gidersin diye riske atacak gözü varmıymış görürsün.

Aksini söylemedim.

Haklı muhalefet yapılmış olsa bile ülkeyi kötülemek istediğimizi söylemeniz bence mantıklı değildi. Yani yanlışa yanlış doğruya doğru demememiz gerekiyor babamızın malı olsa bile.
Genellikle otoparkların içinde oluyor. Kolay kolay göremeyebilirsiniz. Şirketlerin kendi uygulamalarından görürsünüz büyük ihtimal.

Samsun'da ben hiç göremedim ama sanırım 2 tane varmış.

Son düzenleme:
Heralde TOOG çıkana kadar ülkenin dört bir yanına şarj istasyonları kurulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…