TOGG olayı

Gercekten üretimi var ama inanamıyorum yalan gibi geliyor. Başaramayacaklar gibi geliyor gozume şu Cyberpunk gibi olacak

TOGG olayı da Ayasofya mevzusu gibi farklı amaçlara hizmet etmekten başka bir işe yaramayacak. Seçime doğru biraz daha ön planda tutulur. Sonra söner.

Bu milletin alabileceği bir araba olmaktan çıkan fiyatları ve her şey gibi bununda bir seçim politikası olması dışında bir sorun yok.

Daha adamlar resmi web sitelerine uğraşmamışlar, araçlarına mı uğraşacaklar? Hepsi göz boyama, 1M TL'ye bu arabayı alacağıma gider Tesla alırım.

TOGG yerli otomobil elinde sonunda çıkacak ancak çıktıktan sonra Kararlara (Ar*plara) satarlar.

Yapılsa bile halk nasıl binebilecek bu arabaya?
Halk 100 bine zar zor araç alıyor.
Benim babam 10 senedir veya daha fazla süredir aynı aracı kullanıyor.
Değiştirmek isteseler de değiştiremiyorlar.

Yapılsa bile halk nasıl binebilecek bu arabaya?
Halk 100 bine zar zor araç alıyor.
Benim babam 10 senedir veya daha fazla süredir aynı aracı kullanıyor.
Merak etme, alacak kesim çok fazla. Her taraf zengin fışkırıyor.
Keşke ÖTV sıfırlama gibisinden bir kampanya falan yapılsa da biz de alabilsek ama orası ayrı mesele...
Bence Tesla gibi bir başlangıç yapılması bile gayet iyi, çünkü bunun ilk ve tek amacı halkın %100'üne aldırmak değil.

Halkın alım gücü düşsün, ekonomi batsın ama ülkedeki zenginler araba alsın diye araba yapılsın. Seçim için yaptıkları bir göz boyaması bu proje. Adamlar dalga geçiyorlar bizle hala anlamıyorsunuz...

%100'üne aldırmak değil fakat %100'ünü aldatmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…