Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.349 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #41 İşin o kadarını bilmiyordum ben sadece Amerikaya satıldı diye biliyordum teşekkürler. Yararsız Üye dedi: Amerika'ya satıldı derken? Bu araba zaten bir Amerikan arabasının satın alınıp yerli diye kaktırılmaya çalışılmasıydı. 2005 model Cadillac BLS'i alıp, varyantını 2018 yılında yerli otomobil diye yutturmaya çalıştılar. Genişletmek için tıkla...
İşin o kadarını bilmiyordum ben sadece Amerikaya satıldı diye biliyordum teşekkürler. Yararsız Üye dedi: Amerika'ya satıldı derken? Bu araba zaten bir Amerikan arabasının satın alınıp yerli diye kaktırılmaya çalışılmasıydı. 2005 model Cadillac BLS'i alıp, varyantını 2018 yılında yerli otomobil diye yutturmaya çalıştılar. Genişletmek için tıkla...
TatarzadeAhmet Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Mba 2017 128 gb ssd 8 gb ram Cinsiyet Erkek Meslek Uluslararası İlişkiler Ve Siyaset 5 Nisan 2023 #42 Amo416 dedi: Göz boyadılar ve gittiler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Araç çıktı