Çözüldü TOGG yerli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
TOGG haberlerde yerli ve milli üretim olarak gösteriliyor cidden öyle mi? Ülkeye bir kazanç sağlayacak mı?

%51'i yerli, araba yerli ve milli diye pazarlandığı için millet arabayı yerli sanıyor. %100 Türk olmasına da gerek yok zaten, kaliteli olsun yeter.
Yazılması kolay ancak anlamı kadar kendisi de güzel olsa keşke 😀. Çok daha iyi ve klas bir logo yapılabilir, arabaya yakışmıyor bu logo.
Bence yakışıyor. Ben logonun kurt olmasını isterdim.
png-transparent-gray-wolf-illustration-gray-wolf-logo-black-wolf-miscellaneous-carnivoran-dog-...png

130ff5b2cff20c84ad47b7bf77e6fe26--posts-branding.jpg

80602d241dc743380397ddc65163098f.jpg

Araç yerli zaten dostum, %100 yerli değil sadece.

Arabanın ancak yarısından bir tık fazlası yerli. İsterse %1 yerli olsun benim için fark etmez, dediğim gibi önemli olan aracın kaliteli olması. Ha bir de marka çok önemli ama o da bize ait zaten.

2.resim de ki logo güzelmiş. Şu an ki logodan güzel olması zor değil zaten, şu anki logo cidden berbat.

Körler, sağırlar birbirini ağırlar.

Yerli değil bro tamamı %1 bile değil yeter ki sen tatmin ol eleştir.

Bugüne kadar kaç tane araç fabrikamız oldu da yerliliğini sorguluyoruz nasıl bir zihniyetsiniz hocam ya siz?

Ne zaman böyle başlıklar son bulacak merak ediyorum açıkçası.

Arabanın ancak yarısından bir tık fazlası yerli. İsterse %1 yerli olsun benim için fark etmez, dediğim gibi önemli olan aracın kaliteli olması.

2.resim de ki logo güzelmiş.
Güzel evet ama logo sade olmalı, görünce hemen tanımalısın, bu tür logolar karıştırılır. Biri der kurt, biri der köpek, biri der çakal, biri der aslan. Logoyu 100 metre öteden görünce tanıman lazım. Bu logoyu çok profesyonel ekipler hazırladı ve hoş olmuş. Gözün alışır zamanla.

Bugüne kadar kaç tane araç fabrikamız oldu da yerliliğini sorguluyoruz nasıl bir zihniyetsiniz hocam ya siz?

Haberlerde inanılmaz şeyler gösteriliyor ve haberlere inanmıyorum sorayım dedim.

Asıl sorun arabanın "yerli ve milli" diye pazarlanması zaten. Böyle şeyler söylenmese muhtemelen kimsenin umurunda olmazdı. Marka bize ait olduğu sürece yerliliği sorun değil bence.

Bu ne ya hocam köpeği temsil falan mı ediyoruz ülkece?

Saçma sapan milliyetçiliği bari global markalara yansıtmayın.

Petrol Ofisin de kurt logosu var da ne değişti?

Eninde sonunda satıldı ve artık yerli değil.
Logo bu olsun demedim, bu logolar güzel ama olmaz dedim.

Asıl sorun arabanın "yerli ve milli" diye pazarlanması zaten. Böyle şeyler söylenmese muhtemelen kimsenin umurunda olmazdı. Marka bize ait olduğu sürece yerliliği sorun değil bence.
Araç yerli ve milli zaten. 150 milyon kez yazıyoruz. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı