TOGG haberlerde yerli ve milli üretim olarak gösteriliyor cidden öyle mi? Ülkeye bir kazanç sağlayacak mı?
Katılıyorum. Logolarda herhangi bir milleti temsil etmemesi gerekir, yurtdışında satış yapamaz.Bana göre Türklüğünü simgeleyen herhangi bir Logo göze güzel gelmiyor.
Marka değeri ölü olduktan sonra her yere Türkçülüğü simgeleyen şeyler astır yine de 0 her zaman 0 olacak.
Yani işin özü, logonun güzelliğine bakılmıyor sadece.Bana göre Türklüğünü simgeleyen herhangi bir Logo göze güzel gelmiyor.
Marka değeri ölü olduktan sonra her yere Türkçülüğü simgeleyen şeyler astır yine de 0 her zaman 0 olacak.
Logo bu olsun demedim, bu logolar güzel ama olmaz dedim.
Araç yerli ve milli zaten. 150 milyon kez yazıyoruz.![]()
Hocam zaten Dünyada Türkler sevilmiyor tarihsel olarak barbar olarak tarihe kazınmışız.Katılıyorum. Logolarda herhangi bir milleti temsil etmemesi gerekir, yurtdışında satış yapamaz.
Yerli ve milli olabilmesi için tüm altyapı entegresi 0'dan Türkçe yazılım ile yazılması gerekiyor.Marka bizim, araba %49 ithal. Nasıl yerli ve milli oluyor bu araç? Kaldı ki bunun üzerinde durulmaması lazım zaten. "Yerli ve milli" diye pazarlamaya çalışmak duygu sömürüsüdür, insanlar yabancı markalardan örnek verip "Bak bu da %100 Alman değil ama Almanlar şikayetçi değil" diyor ama bu arabalar zaten "Yerli ve milli Alman aracı" diye pazarlanmıyor.
Yazılımın tamamı Türk mühendislere ait. Az önce CNN'de dinledim.Hocam zaten Dünyada Türkler sevilmiyor tarihsel olarak barbar olarak tarihe kazınmışız.
Hiç bir millet kolay kolay bizi kabullenmeyecek farkında değiliz kendimizi hep şişirip duruyoruz 200 sene öncesi, 500 sene öncesi artık sadece birer tarih oldu.
Yarınlar önemli şimdisi söyleyeceklerim bu kadar.
Zaten hiç birimiz %100 Türk değiliz DNA'mızda max %20'lik Türklük barındırıyoruz.
Yerli ve milli olabilmesi için tüm altyapı entegresi 0'dan Türkçe yazılım ile yazılması gerekiyor.
Kullanılan yazılımlar bile yabancı kaynaklı kodlar ise o yerli değildir.
Yazılımın tamamı Türk mühendislere ait. Az önce CNN'de dinledim.
900-1 Milyon bandında çıkarsa bu araba için bir şey değil rakiplerine göre çok uygun.İsterse Türk mitolojisinde yer alsın hocam, çıkış fiyatı ile kim alabilir bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.