Tok sesli klavye önerisi

Makaleler
1
Merhaba, kız arkadaşım için tercihen Razer olmak üzere tok sesli (hatta buna aşırı tok da diyebiliriz), mümkünse kablosuz bir klavye arıyorum. Fiyatı çok uçuk olmasın ancak çok da önemli değil. Önerisi olan var mı?

Tok sesli olması çok önemli hani bir çıt çıt sesi var ya onu istemiyoruz.

Edit: Bir de %100 olması lazım.

Son düzenleme:
Merhaba, kız arkadaşım için tercihen Razer olmak üzere tok sesli (hatta buna aşırı tok da diyebiliriz), mümkünse kablosuz bir klavye arıyorum. Fiyatı çok uçuk olmasın ancak çok da önemli değil. Önerisi olan var mı?

Tok sesli olması çok önemli hani bir çıt çıt sesi var ya onu istemiyoruz.

Edit: Bir de %100 olması lazım.
Razer ve tok ses beraber olmuyor maalesef.

Siz en mantıklısı Razer'ı bir kenarı atıp başka markalara yönelin.
Hyacinth Switch ile beraber geliyor tok bir sese sahip.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@özgün deniz bütçen nedir hocam, ona göre öneri yapalım ama Razer = kaliteli algısından çıkmanı öneririm, özellikle klavye konusunda berbatlar çünkü.

Bütçe 6 diyelim. Ancak esnetirim bir problem yok.

Siz en mantıklısı Razer'ı bir kenarı atıp başka markalara yönelin.
Hyacinth Switch ile beraber geliyor tok bir sese sahip.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tarz klavyelerde ben ufak ekranları olanlar görmüştüm. Biliyor musunuz onlardan?

Buna bakabilirsiniz.

Tam boyut istiyormuşsunuz görmedim, değiştirelim.

Buna bakabilirsiniz.

Tam boyut istiyormuşsunuz görmedim, değiştirelim.
Evet numpad gerekiyor o yüzden.

Sıkıntı ne biliyor musunuz? Attığınız klavyelerin hepsi çok güzel gözüküyor. Ama işte renkleri çok garip.

Herhalde konu başında belirtmem lazımdı ama şimdi belirteyim kusura bakmayın. Siyahtan çok şaşmamak gerekiyor.

Beyaz ise kesinlikle olmaz :(

@ca9an Attığınız son klavye çok hoşuma gitti. Bu ayarda Dark tonlarda mümkünse siyah var mıdır? Yoksa mecburen buralara mı sapacağız? Siyah renk seçeneği olduğunu biliyorum ama çok karışık o da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı