Token grabber ile enfekte edilmişim

Ben SMS bomberı arkadaşlarımın haberi olacak şekilde şaka yapmak için kullanıyorum telefonlara zarar verecek kadar güçlü bir bomber değil zaten boş duyar kasmaya gelmeyin.

Hehehehe çok komikmiş ya seninde başına daha beteri geldinde yaz buraya bizde gülelim çok iyi şakaymış.

Hehehehe çok komikmiş ya seninde başına daha beteri geldinde yaz buraya bizde gülelim çok iyi şakaymış.

Hocam cuma namazı bile kılmadığınıza yemin edebilirim. Adam yardım istiyor yardım etsenize duyar kasacağınıza. Bir SMS bomber yüklemiş ve stealer yemiş diye ne bu düşmanlık?

Eki Görüntüle 1789594

Umarım en beterini sen yaşarsın sizin kullandığınız sebepler ile kullanmıyorum ben bomberi canım.
SMS Bomber? Hocam inşallah daha beteri olur. Kötü amaçda olsa iyi amaçda olsa, yaptığınız resmen çok kötü bir şey. Burda size bir şey derdim, ama yasak. SMS Bomber auto-run virüslüdür, bundan dolayı olabilir.

Bilgisayarını USB ile formatlayın sonra tüm hesaplarınızı ve emailinizin şifresini değiştirin.

Hocam cuma namazı bile kılmadığınıza yemin edebilirim. Adam yardım istiyor yardım etsenize duyar kasacağınıza. Bir SMS bomber yüklemiş ve stealer yemiş diye ne bu düşmanlık?
SMS Bomber dediğin şey safi kötülük uğruna kullanılan aptalca bir şey. Eleman gayette haketmiş. Utanmadan arlanmadan bir de forumda yardım istiyor zirzop

Chrome ise tarama verileri hepsini tikliceksin tüm zamanlar yapıp siliceksin Discord şifreni de değiştir ama onlar genellikle otomatik düşüyor tekrar kişi girebiliyor webhook eklediyse yapan kişi.

Token grabberinizin değişmesini istiyor iseniz, oturum kapatıp tekrar girin Discord'a. Ki bende yaptım böyle şeyler. Genelde Netflix'lerine girip film izleyip çıkıyordum kurbanların. Bir şey yapmıyordum. Genelde token grabber atan kişiler hesaplara bir şey yapmaz. Nitro'su yoksa eğer. Endişelenmenize gerek yok.

elimdeki sms bomberdan virüs yediğimi düşünmüyorum daha önce başka bir program kullanırken yediğim sanırım ek olarak bu eclipse şeysini araştırdım token stealer yapmak için kullanılıyormuş

herhangi bir yerde bununla alakalı birşey görmedim görev yöneticimde falan endişelenmeli miyim?

nitrom var

Geçmiş olsun adam çalmaması için dua edin adamla konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…