Token grabber ile enfekte edilmişim

Eki Görüntüle 1789594

Umarım en beterini sen yaşarsın sizin kullandığınız sebepler ile kullanmıyorum ben bomberi canım.
SMS Bomber? Hocam inşallah daha beteri olur. Kötü amaçda olsa iyi amaçda olsa, yaptığınız resmen çok kötü bir şey. Burda size bir şey derdim, ama yasak. SMS Bomber auto-run virüslüdür, bundan dolayı olabilir.

Eki Görüntüle 1789553

Kurulumun yaparken bunu fark ettim ama yolu kontrol ettiğimde böyle bir dosya yoktu. Eskiden yediğim token grabberın dosyası olduğunu düşünüyorum. Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yaptım sonuç yok maalesef endişelenmeli miyim ve bunu nasıl silerim?

C:\Users\efesa\Downloads\eclipse-grabber-main\eclipse-grabber-main\python3.8.9\python.exe

Bilgisayarını USB ile formatlayın sonra tüm hesaplarınızı ve emailinizin şifresini değiştirin.

Hocam cuma namazı bile kılmadığınıza yemin edebilirim. Adam yardım istiyor yardım etsenize duyar kasacağınıza. Bir SMS bomber yüklemiş ve stealer yemiş diye ne bu düşmanlık?
SMS Bomber dediğin şey safi kötülük uğruna kullanılan aptalca bir şey. Eleman gayette haketmiş. Utanmadan arlanmadan bir de forumda yardım istiyor zirzop

Chrome ise tarama verileri hepsini tikliceksin tüm zamanlar yapıp siliceksin Discord şifreni de değiştir ama onlar genellikle otomatik düşüyor tekrar kişi girebiliyor webhook eklediyse yapan kişi.

Token grabberinizin değişmesini istiyor iseniz, oturum kapatıp tekrar girin Discord'a. Ki bende yaptım böyle şeyler. Genelde Netflix'lerine girip film izleyip çıkıyordum kurbanların. Bir şey yapmıyordum. Genelde token grabber atan kişiler hesaplara bir şey yapmaz. Nitro'su yoksa eğer. Endişelenmenize gerek yok.

elimdeki sms bomberdan virüs yediğimi düşünmüyorum daha önce başka bir program kullanırken yediğim sanırım ek olarak bu eclipse şeysini araştırdım token stealer yapmak için kullanılıyormuş

herhangi bir yerde bununla alakalı birşey görmedim görev yöneticimde falan endişelenmeli miyim?

Token grabberinizin değişmesini istiyor iseniz, oturum kapatıp tekrar girin Discord'a. Ki bende yaptım böyle şeyler. Genelde Netflix'lerine girip film izleyip çıkıyordum kurbanların. Bir şey yapmıyordum. Genelde token grabber atan kişiler hesaplara bir şey yapmaz. Nitro'su yoksa eğer. Endişelenmenize gerek yok.
nitrom var :)

Elimdeki SMS bomberdan virüs yediğimi düşünmüyorum daha önce başka bir program kullanırken yediğim sanırım ek olarak bu Eclipse şeysini araştırdım token stealer yapmak için kullanılıyormuş

Herhangi bir yerde bununla alakalı bir şey görmedim görev yöneticimde falan endişelenmeli miyim?

Nitrom var :)

Geçmiş olsun adam çalmaması için dua edin adamla konuşun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı