TOKİ para iadesi nasıl yapılır?

ildewild

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB PNY
İ5 12400F
Corsair 16 GB Ram
Asus H610M-H
Lexar 256 GB M2 SSD
Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu
Gameline Akvaryum kasa
MSI 27 inç 170 hz monitör
Aula F75 %60 klavye
Attack Shark R1 kablosuz mouse
90x40 mousepad
Meslek
Tekniker
Arkadaşlar 3 ay önce TOKİ arsa başvurusu için istenen bedeli ödedim. TOKİ'yi aradım iade için ziraat atmlerinden alabilirsiniz dedi. Benim ziraat hesabım olmadığı için kartsız işlemler diyerek tckn ile giriyorum fakat telefon numaram sistemde kayıtlı gözükmüyor. Güncellemem gerekiyormuş ama nereyi bilen var mı?

Dosya Ekleri

• 1CBFD4E4-7621-416D-ACE6-8EA62494DC9C.jpeg
    1CBFD4E4-7621-416D-ACE6-8EA62494DC9C.jpeg
    95,8 KB · Görüntüleme: 188
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 3 4 ay önce tahsilat bedelini ödedim ama bir ses çıkmadı hala? İstanbul da yaşıyorum burada şubat ayında kura çekilicek dediler mart ayı oldu yok ortada hala birşey.

Bu link üzerinden iademi almıştım ben fakat Halkbank aracığıyla yatırmıştım 500 lirayı. Sen, Ziraat Bankası üzerinden yatırdıysan oraya danışmalısın. Yine de linkteki yönlendirmeyi bir dene bence, bir sonraki gün banka hesabına yatıyor 500 lira.

Not: İadeyi alabilmeniz için kura sonuçları sonrasında, size hak çıkmamış olması gerek veya başvuruyu iptal edenlerden biri olmalısınız.

Bu link üzerinden iademi almıştım ben fakat Halkbank aracığıyla yatırmıştım 500 lirayı. Sen, Ziraat Bankası üzerinden yatırdıysan oraya danışmalısın. Yine de linkteki yönlendirmeyi bir dene bence, bir sonraki gün banka hesabına yatıyor 500 lira.

Not: İadeyi alabilmeniz için kura sonuçları sonrasında, size hak çıkmamış olması gerek veya başvuruyu iptal edenlerden biri olmalısınız.
Başvuruyu nasıl iptal edebilirim?

Bende 3 4 ay önce tahsilat bedelini ödedim ama bir ses çıkmadı hala? İstanbul da yaşıyorum burada şubat ayında kura çekilicek dediler mart ayı oldu yok ortada hala birşey.
Depremden dolayı ertelendi dediler ne zaman olur dedim belli değil dediler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı