Toksik miyim?

Daha fazla  
Gold 2 eloda maç girdim, takım normaldi ve Sage aldım harita da Breeze'di, normal oynamaya başladık ve Viper'a içeri duvar kurayım girelim dedim, bana kötü taktik dedi bende tamam dedim sonraki roundlarda flame atmaya başladı ve saçma şekilde ben Fight'a girince kötü taktik vs. dedi, bende 1 el AFK kaldım (telefonda konuşuyordum) neden toksiklik yapıyorsun dedim ve 4 kişi saçma şekilde küfür etmeye başladılar, sonra oyundan koptum ve kaybettik.

Böyle takımlar çok geliyor, hatasını söylediğimde insanlara hemen saçma sapan konuşuyorlar sorun bende mi?

Arkadaşlar en üstteki arkadaşın kill sayısına bakın

Toxiclik viper'da ama 2 killi görünce sinirleri zıplamıştır, ondan saldırmıştır size. Ama bu meşrulaştırmıyor tabii ki. Ve ek olarak, her maçta sage spike'yi almak zorunda diye bir şey yok ancak hem sonuncusunuz hem de belli ki spike'yi almamışsınız. Bari spike kursaydınız.

Uzun lafın kısası, bu tarz rekabet içeren bütün oyunlarda sinirlilik, agresiflik ve totosu kalkmışlık oluyor. Çünkü klavyenin diğer ucunda kilometrelerce uzaktaki insana istediğini sallayabilirsin. Bu öz güven ve rahatlık varken ve ülkemizdeki eğitim kalitesi bu denli yerlerdeyken yapabileceğimiz bir şey yok. Valorant eminim güzel bir oyundur fakat ben hiç bir zaman Riot Games'in diğer oyunlarında da olduğu gibi girip değerli vaktimi birilerinin malzemesi olmak için harcamayacağım. Bu bir tercih meselesi.

Dark Souls'da rage atmak daha worth hocam

Hocam yanlış anlama ama Riot'un hiç bir oyununda vakit harcamamışken nasıl oluyor da ban sistemi hakkında yorum yapıyorsunuz, merak ettim.

Hocam yanlış anlama ama Riot'un hiç bir oyununda vakit harcamamışken nasıl oluyor da ban sistemi hakkında yorum yapıyorsunuz, merak ettim.
Çünkü allah peygamber hacı hoca papaz söven arkadaşlarım mevcut. Yıllardır oynuyorlar Hepsi de yüksek elolarda takılıyor. Adam uyuşturucuyu çekip dereceli giriyor trollüyor 10 senedir.

Çünkü allah peygamber hacı hoca papaz söven arkadaşlarım mevcut. Yıllardır oynuyorlar Hepsi de yüksek elolarda takılıyor. Adam uyuşturucuyu çekip dereceli giriyor trollüyor 10 senedir.
Aynen öyle aynen sakın gelme Valorant'a lütfen kal Cs'de bir de senin gibilerle uğraşmayalım.
Adam uyuşturucuyu çekip dereceli giriyor trollüyor 10 senedir.
Şu cümleye dayanamadım bastım kahkahayı

Hocam vallahi derecesiz LoL takılıyordum zamanında, artık öyle değil cidden çok toxicler var iyi ki bırakmışım. Cidden Riot oyunları hem zevk vermek hem de insanı çileden çıkarmak amacıyla yapılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…