Valorant'ın toksik kitlesi

Katılıyorum. Cs de nedense bu kadar kötü bir kitle yok. Yeni konu açabilirseniz belki CS sorununu halledebiliriz.

Sana hayatının tavsiyesini veriyorum; eğer oyunda biri sana sinirlenip küfür ederse sakın sinirlenme veya sinirlendiğini belli etme. Onunla alay et, hahahah vb şeyler söyle veya yaz. Bu sayede küfür edenin daha çok kudurduğunu görüp haz almaya başlayabilirsin. Yoksa CS'de de Valorant Avrupa sunucularında da kuduz tipler bitmez ırkla falan alakası yok.

Çocukla çocuk olmak istemedğim için hiçbir şey demiyorum.

Katılıyorum. CS de nedense bu kadar kötü bir kitle yok. Yeni konu açabilirseniz belki CS sorununu halledebiliriz.

Açtım daha önce fakat sorun çözülemedi. Belli birkaç kişi yaşıyor bu sorunu özellikle RX 6700'e sahip olanlar.

Hocam bu bir tek Valorant'ta olan bir şey değil ki, CS'de de yeterince toxic var ancak çoğunlukla Rus olarak görüyoruz. Ben internetim iyi olduğu zaman yabancı Server'lara giriyorum.
Şu an bulunduğum yerde ping sorunum var böyle durumlarda da giriyorum TR serverine seside kapatıyorum sorun olmuyor.

Konu linkini bırakırsanız belki yardımcı olabilirim.

Hocam bu bir tek Valorant'ta olan bir şey değil ki, CS'de de yeterince toxic var ancak çoğunlukla Rus olarak görüyoruz. Ben internetim iyi olduğu zaman yabancı Server'lara giriyorum.
Şu an bulunduğum yerde ping sorunum var böyle durumlarda da giriyorum TR serverine seside kapatıyorum sorun olmuyor.

Ses kapatmayı geçtim adamın istediği silahı atmayınca adam üstüme tüm skillerini fırlatıyor.

Ses kapatmayı geçtim adamın istediği silahı atmayınca adam üstüme tüm skillerini fırlatıyor.

Hocam elo nedir? Buram buram Gold elo hareketleri koktu doğrusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı