Tokyo TV telif hakkı attı

WayneR

Hectopat
Daha fazla  
Dün Naruto: Shippuuden ile ilgili bir edit yaptım ve hoşuma gittiği için YouTube'da paylaşmak istedim. Video yüklenir yüklenmez mailime bildirim geldi. Tokyo TV Corporation'dan telif hakkı yemişim. Yeme sebebim ise Naruto: Shippuuden'in bir bölümünü kullanmak. Video 2 dakika 37 saniye. Anlamadığım nokta şu telifi şarkının sahibi atsa neyse diyeceğim ama direkt şirketten gelmiş. Zaten kaç senelik dizi. YouTube'da (editte kullandığım olay, sahne) Full hali de var? Ben de endişelendiğim için videoyu sildim. Yaptığım video savaş klibi AMV tarzı bir videoydu. Videoyu tekrar sorunsuz şekilde yüklem şansım var mı?

NOT: Attığım resimde Naruto: Shippuuden'in 375.bölümü ile ilgili spoiler vardır.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210629_181748.jpg
    Screenshot_20210629_181748.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 184
Son düzenleyen: Moderatör:
Telif yemeniz önemli değil, video kaldırılmasa dahi para kazanma özelliği kapatılır o videonun o kadar, korkmanız gereken bir durum yok.

Görüntüye de telif hakkı var, mesela siz benim çektiğim bir görüntüyü benden satın/izin almadan kullanırsanız benim buna telif atma hakkım vardır.

Tv Tokyo iyice saçmaladı bu telif konusunda, kendisinin paylaştığı bir şeyi bir daha paylaşınca neden telif atarsın ki? Sen zaten herkese açık paylaşıyorsun. Anlam veremiyorum Tv Tokyo'nun bu telif saçmalığına.

Tv Tokyo iyice saçmaladı bu telif konusunda, kendisinin paylaştığı bir şeyi bir daha paylaşınca neden telif atarsın ki? Sen zaten herkese açık paylaşıyorsun. Anlam veremiyorum Tv Tokyo'nun bu telif saçmalığına.
Saçmalamalık bir konu yok ki. Zaten kendisi paylaştığı için bir daha paylaşamazsın.

Saçmalamalık bir konu yok ki. Zaten kendisi paylaştığı için bir daha paylaşamazsın.
Ne alaka? Zaten izle diye paylaşıyor. Atmasa ne kaybeder ki? Ve burada bayağı da atılmış:
Screenshot_1.png
Birde şöyle bir saçmalık var; görüntülerin hepsini koyamıyorsun, ve sesi bazı yerlerde kısman gerekiyormuş. Yani neden anlam veremiyorum buna.

Arkadaşlar telif atması benim için sorun değil. Telifin neden atıldığını ve şartlarını da biliyorum ama YouTube'da yüzlerce aynı video varken neden onlar duruyor anlamış değilim. Video engellendi ve şu anda YouTube'da oynatılamaz diyor. Aynı olan diğer videolar nasıl duruyor o zaman? Bu kafamı karıştırdı.

Arkadaşlar telif atması benim için sorun değil. Telifin neden atıldığını ve şartlarını da biliyorum ama YouTube'da yüzlerce aynı video varken neden onlar duruyor anlamış değilim. Video engellendi ve şu anda YouTube'da oynatılamaz diyor. Aynı olan diğer videolar nasıl duruyor o zaman? Bu kafamı karıştırdı.

İşte burada şans faktörü giriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı