X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #11 elon_muskk dedi: Evet sizce hangi daha iyi? Bunu seçerken birçok parametreyi de unutmadan seçin. Karakterinden tutun, aile ilişkilerine, bilgisine, okuduğu okula, zekasına vs vs. Genişletmek için tıkla... Tolga çevik kesinlikle.
elon_muskk dedi: Evet sizce hangi daha iyi? Bunu seçerken birçok parametreyi de unutmadan seçin. Karakterinden tutun, aile ilişkilerine, bilgisine, okuduğu okula, zekasına vs vs. Genişletmek için tıkla... Tolga çevik kesinlikle.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 27 Mart 2021 #12 Megaton dedi: Kim o zaman? Genişletmek için tıkla... Bence fazla abartılıyor. Nedense hiç gülmüyorum.
Megaton dedi: Kim o zaman? Genişletmek için tıkla... Bence fazla abartılıyor. Nedense hiç gülmüyorum.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 27 Mart 2021 #13 TÇB dedi: Bence fazla abartılıyor. Nedense hiç gülmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani size gore kim komik?
TÇB dedi: Bence fazla abartılıyor. Nedense hiç gülmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani size gore kim komik?
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 27 Mart 2021 #14 TÇB dedi: Bence fazla abartılıyor. Nedense hiç gülmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hepsinin işi bel altı, mizahın tanımı almış başını gidiyor. Nerede o eski mizahlar be?
TÇB dedi: Bence fazla abartılıyor. Nedense hiç gülmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hepsinin işi bel altı, mizahın tanımı almış başını gidiyor. Nerede o eski mizahlar be?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 27 Mart 2021 #15 Megaton dedi: Yani size gore kim komik? Genişletmek için tıkla... Benim gülmem için canlı canlı yaşamam gerek Yani o sırada kim varsa işte.
Megaton dedi: Yani size gore kim komik? Genişletmek için tıkla... Benim gülmem için canlı canlı yaşamam gerek Yani o sırada kim varsa işte.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 27 Mart 2021 #16 Tolga Çevik ile Cem Yılmaz'ı karşılaştırmanız garip geldi, ikisi de farklı kulvarlarda. Ama Cem Yılmaz başkadır, Tolga daha dünkü çocuk.
Tolga Çevik ile Cem Yılmaz'ı karşılaştırmanız garip geldi, ikisi de farklı kulvarlarda. Ama Cem Yılmaz başkadır, Tolga daha dünkü çocuk.
Evilmonster Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 767 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştiricisi 27 Mart 2021 #17 İkisini kıyaslamak çok saçma, birisi stand-up yaparken diğeri başka kişiler ile sahneye çıkıyor. Bunları bir kenara bırakırsam bence Cem Yılmaz daha iyi geliyor bana, özellikle eski gösterilerine gerçekten çok gülmüştüm.
İkisini kıyaslamak çok saçma, birisi stand-up yaparken diğeri başka kişiler ile sahneye çıkıyor. Bunları bir kenara bırakırsam bence Cem Yılmaz daha iyi geliyor bana, özellikle eski gösterilerine gerçekten çok gülmüştüm.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 27 Mart 2021 #18 İkisini de çok severim ama yıllarca Arkadaşım Hoşgeldin izlediğimden Tolga Çevik diyorum. Zaten şu an ikisi de "Boomer" bana göre.
İkisini de çok severim ama yıllarca Arkadaşım Hoşgeldin izlediğimden Tolga Çevik diyorum. Zaten şu an ikisi de "Boomer" bana göre.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 27 Mart 2021 #19 Haruki Murakami dedi: Tolga daha dünkü çocuk. Genişletmek için tıkla... Yani yeni derken? Adam ilklerden yani?
Haruki Murakami dedi: Tolga daha dünkü çocuk. Genişletmek için tıkla... Yani yeni derken? Adam ilklerden yani?
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 27 Mart 2021 #20 Megaton dedi: Yani yeni derken? Adam ilklerden yani? Genişletmek için tıkla... Tamam.