Tolkien - Kayıp Öyküler Kitabı

ZombiQ

Kilopat
Katılım
16 Ağustos 2016
Mesajlar
972
Çözümler
9
Yer
Ankara
Merhaba dostlar, Kayıp Öyküler Kitabı 1 ve 2'yi arıyorum. Baskısı olmadığı için bulmak imkansıza yakın oluyor. Satmayı düşünenler olursa Ankara içi olması daha uygun olur ama diğer şehirlerden satan olursa da görüşmek isterim.
 
Baktım ama ya ikisi birlikte satıp çok para istiyorlar ya da tek aradığımda 1. kitabı bulamıyorum. Bulduğum bir iki tane var, onlar da tahrip olmuş.
 
Zamanında sorumsuzun biri yüzünden ikisi de hiçliğe gittiği için ben de aylarca bu kitapları aramak zorunda kalmıştım. Sonucunda ise istenilen fiyatı verip aldım, yani o paraları vermeden elde etme şansı maalesef yok gibi. Sahaflar da zamanında tanesine 50 kuruş bile vermediği bu kitapları fırsata çevirip temiz olanlarına 200 TL üzeri fiyat koyuyorlar...
 
Aynen dediğiniz gibi.. Umarım ilerde başka yayınevleri de çevirip basmaya başlarlar yoksa okumak isteyenler eli boş kalmaya ya da 1 kitaba 100 TL vermeye devam edecek gibi.

Dostlar bugün internetten Kayıp Öyküler Kitabı 1-2, Roverandom ve Güç Yüzüklerine Dair'i toplam 4 kitabı 150 liraya farklı farklı yerlerden satın aldım. En ucuz şekilde böyle kapatabildim. Kargolar geldiği zaman kitapların durumunu ve kalitesini buraya yazarım, ona göre almak isteyen olursa link de verebilirim.

Dostlar Kayıp Öyküler Kitabı 1-2, Roverandom ve Güç Yüzüklerine Dair kitaplarını edinmiş bulunmaktayım. İnternet üzerinden ikinci el satan sitelerden aldım, almak isteyenler bu yolu deneyebilir. Mesaj yazanlara teşekkür ederim.

20170804_183013.jpg
 
Hayırlı olsun, 3 kitap için başka seçenek yok ama keşke Roverandom'ı Altı Kırk Beş değil de İthaki yayınlarından alsaydınız. Çeviri bakımından İthaki daha başarılı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı