Tolkien - Kayıp Öyküler Kitabı

Hayırlı olsun, 3 kitap için başka seçenek yok ama keşke Roverandom'ı Altı Kırk Beş değil de İthaki yayınlarından alsaydınız. Çeviri bakımından İthaki daha başarılı.
Aslında onu almak gibi bir düşüncem yoktu. Kayıp Öyküler Kitabı 1 satan kişi onu da yanında hediye veriyordu, bu sayede almış bulundum, yoksa dediğiniz doğru :)
 
Merhaba , konunun üzerinden uzun zaman geçmiş ama Kayıp Öyküler 1 nereden aldın yardımcı olabilir misin. Siteyi buraya yazmak yasaksa özel mesaj olarak atabilirsin.
 
Hocam az önce zebramo'dan baktımda. 200TL fiyat çekiyorlar.
Hazır elinde olan birini bulmuşken sorayım dedim, bu kitabın fotokopisini çektirme şansın var mı?
Yda kamerayla çekilmiş fotoları bile olur :D Yeterki okuyayım artık.
 
Aynen dediğiniz gibi.. Umarım ilerde başka yayınevleri de çevirip basmaya başlarlar yoksa okumak isteyenler eli boş kalmaya ya da 1 kitaba 100 TL vermeye devam edecek gibi.

Dostlar bugün internetten Kayıp Öyküler Kitabı 1-2, Roverandom ve Güç Yüzüklerine Dair'i toplam 4 kitabı 150 liraya farklı farklı yerlerden satın aldım. En ucuz şekilde böyle kapatabildim. Kargolar geldiği zaman kitapların durumunu ve kalitesini buraya yazarım, ona göre almak isteyen olursa link de verebilirim.

Dostlar Kayıp Öyküler Kitabı 1-2, Roverandom ve Güç Yüzüklerine Dair kitaplarını edinmiş bulunmaktayım. İnternet üzerinden ikinci el satan sitelerden aldım, almak isteyenler bu yolu deneyebilir. Mesaj yazanlara teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 252343
Çok uzun zaman geçmiş konunun üstünden yine de bir umut yazıyorum. Nadir kitap vs. diğer sahaflarda su an kitap hic kalmadı. Kalanların satıcılarının çoğu cevap vermiyor mesajlara. Gerçekten kitabı almak istiyorum. Eğer olur da denk gelirse biri kitaba buraya yazsın lütfen. Teşekkürler
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı