Kitap Tolkien Mirası Seti 5 Kitap 185 TL

Ciltler çok güzelmiş ama kitaplardan 3 tanesi elimde olduğum için alamayacağım maalesef... Üzdü.

Peki hocam bu bölüm ilk iki bölümden daha iyiydi spoiler vermeyeyim şimdi. İzleyince yorumunuzu yazabilirsiniz bana isterseniz buradan.

Şimdi anca izleyebildim, en azından ilk bölümlerdeki mantık hataları yoktu, ilk 2 bölüme göre daha iyiydi fakat hala beklentimin altında kalıyor :(.

Şimdi anca izleyebildim, en azından ilk bölümlerdeki mantık hataları yoktu, ilk 2 bölüme göre daha iyiydi fakat hala beklentimin altında kalıyor :(.
Lore hakkında çok aşırı bir bilgim yok ancak meteorman lore'a tamamen aykırı diziyi yapanlar uydurmuş resmen. Adar güzel olmuş anlamışsınızdır zaten sauronun formlari var en sonda elf formunda gördük. Ancak bana göre dizinin bir heyecani yok çünkü zaten filmlerden biz güney topraklarının işgal edileceğini veya lore'dan numenor'un manipüle edileceğini biliyoruz. Sadece bildiğimiz şeylerin öncesini görmek bana pek bir heyecan vermiyor açıkçası. Ama Yüzüklerin efendisi hakkında cok az farklı alanlarda eser varken dizi çıkması güzel oldu en azindan açlığımızı biraz giderdi.

lore hakkında çok aşırı bir bilgim yok ancak meteorman Lore'a tamamen aykırı diziyi yapanlar uydurmuş resmen. Adar güzel olmuş anlamışsınızdır zaten sauronun formlari var en sonda elf formunda gördük. Ancak bana göre dizinin bir heyecani yok çünkü zaten filmlerden biz güney topraklarının işgal edileceğini veya Lore'dan Numenor'un manipüle edileceğini biliyoruz. Sadece bildiğimiz şeylerin öncesini görmek bana pek bir heyecan vermiyor açıkçası. Ama Yüzüklerin Efendisi hakkında cok az farklı alanlarda eser varken dizi çıkması güzel oldu en azindan açlığımızı biraz giderdi.

Amazon'un en büyük hatası silmarillion'un telifini almadan sadece Yüzüklerin Efendisi serisinin telifini alıp böyle bir işe girişmek oldu. O kitaplarda anlatılan kısıtlı bilgi ile böyle bir dizi çıkarmaya çalışmak hata. Bu yüzden silmarillionda bulunan birçok öge atlanıyor ve haliyle eksik bir dizi oluyor.

Screenshot_20220911-045144.png

@DjKedi

Kafamdaki hikayeden çok daha farklı bir şey çıktı. Aslında 4. bölüm yayınlanınca bir konu açıp orada bol bol tartışsak güzel olur :D. Hem konu direkt 4. bölüm içeriği vs. olacağı için spoiler görmek istemeyen girmez, biz de gelecek bölümleri acaba ne olacak diye konuşuruz :D.

Kafamdaki hikayeden çok daha farklı bir şey çıktı. Aslında 4. bölüm yayınlanınca bir konu açıp orada bol bol tartışsak güzel olur :D. Hem konu direkt 4. bölüm içeriği vs. olacağı için spoiler görmek istemeyen girmez, biz de gelecek bölümleri acaba ne olacak diye konuşuruz :D.
Güzel olur hocam. Cuma günü ben açar etiketlerim sizi. Adar eğer Sauron'un elf formu değilse kafamda çok büyük sorular var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı