Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint diğer paketleri satın alınamıyor

Arkadaş konusuna gelirsek aslında oynayacak arkadaşlarım var fakat wildans aldık hepimiz ben aldım uzun bir süre oynayıp arkadaşlarıma önerdim. Fakat arkadaş oyunu indirdiğinde birlikte oynayamadık ben Online olduğumda onu offline yapıyor ben offline olunca Online oluyor fakat daha sonra başka insanlarla oynayabildiğimi gördüm 2 farklı arkadaşımda da denediğimde bu sorunla karşılaşınca arkadaşlarım oyundan soğudu maalesef, sanırım wildans ın sunucularında bir sorun var ya da bizde onu tam çözemedim çözüm yollarını da baktığımda bulamadım.

Breakpoint i alalım oyunun atmosferi ve operasyon anlamında güzel bir deneyim sunuyor diyorum fakat Enis Kirazoğlu'nun videosunu izlemiş oda haklı olarak yapay zekaya sövdüğünden arkadaşım oyuna karşı bayağı ön yargılı yaklaştı.

Hocam oyun eski olduğundan dolayı olabilir, bende arkadaşımla zorlanıyordum girmeye ama Breakpoint düzeltti sanırım, tak diye arkadaşımın lobisine girebiliyorum. Wildlands için NAT tipide önemli oluyor, benimkisi Open olduğundan ben rahattım ama arkadaşlarım biraz zorlanıyordu.

Hocam oyundan soğutmak istemiyorum diyorum kendime ama işte, oyunun dünyası güzel, bol bol karlı alan var, güzel güzel yeşillikler var ama oyun ölük. Sadece düşman vuruyorsunuz, oynarken Bolivya’yı özletiyor insana. Oyunda sivilden çok düşman var yani. Silah hissiyatı güzel olmuş ama bu sefer vuruş hissiyatı bozulmuş ayrıca. Ama oyun eğlenceli mi diye sorarsanız ben evet derim, bazen eğlendiğim yerler oldu.

Önerim arkada sevdiğiniz bir Spotify playlist’i açmanız ve öyle oynamanız. Hikayesi zaten öyle aman aman bir şey değil. Hatta ve hatta isterseniz oyunu daha oynamadan bile oyunu bitirebiliyorsunuz. Tabii yapmanız gereken görevler yine duracak ve o oyun sonu görevini yine yapıyorsunuz. Tek farkı yapmanız “gereken” bir şey çoktan yapılmış oluyor.

NAT tipi tam olarak ne oluyor hocam internet bağlantı tipi falan mı?

Hmmm öyle diyorsanız o zaman iadeyle Gold'a para vermeyle hiç uğraşmadan direk standartdan yardıyım wildans daha bitmedi zaten ona kayarım olmadı DLC'nin pek bir espiris yok gibi.

Vikipedi: (Ağ Adresi Dönüştürme), TCP/IP ağındaki bir bilgisayarın yönlendirme cihazı ile başka bir ağa çıkarken adres uzayındaki bir IP ile yeniden haritalandırma yaparak IP paket başlığındaki ağ adres bilgisini değiştirme sürecidir.

İsterseniz Gold Edition alarak Episode 2 ve 3’ü aradan çıkarabilirsiniz hocam. Size kalmış bir durum. Standartta üzmez bende standart aldım öyle oynuyorum.

Tamamdır hocam. Yanıtlarınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum hocam.

Para bırakmak derken?

Standart Edition alırsak topal ördek gibimi oluruz bu oyunda?

Olmazsınız, ama bölüm 2 ve bölüm 3'ü bitiremezsiniz. Oyunları 100% bitirmeyi seven birisiyseniz çok sinir bozucu bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…