Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine Ücretsiz Verilir mi?

İlk Oyunun Sahiplerine Ücretsiz Verilir Mi?

• Oy verenlerin toplamı
    33
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

UBerk

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
8
Rainbow Six serisine bir oyun daha geliyor. Oyunun adı Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine. Sizce ilk oyun sahiplerine ücretsiz verilir mi? Bence verilir. Çünkü Quarantine isimli bir etkinlik geçtiğimiz günlerde Rainbow Six Siege'e gelmişti. Bence ücretsiz verilir. Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Bu arada oyun 2020'de çıkacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rainbow Six serisine bir oyun daha geliyor. Oyunun adı Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine. Sizce ilk oyun sahiplerine ücretsiz verilir mi? Bence verilir. Çünkü Quarantine isimli bir etkinlik geçtiğimiz günlerde Rainbow Six Siege'e gelmişti. Bence ücretsiz verilir. Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Bu arada oyun 2020'de çıkacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu site ve ücretsiz ha güldürme beni.

Hocam verebilirler yada indirime girer tahminen
Hocam adamlar STEEP ve CREW 2 yi ücretsiz verdiler neden R6 yı vermesinler ki. Neyse bari indirim yapsınlar. Bende deli gibi R6 arıyorum şu sıralar indirime girse veya ucuz satan biri olsa atlayacam.

Ubisoft'u günahım kadar sevmem ama burada haksız linç yapıyorsunuz. Ubisoft ücretsiz oyun konusunda kesinlikle kötü bir firma değil. Aşağıda Ubisoft'un verdiği birkaç oyunu yazdım.
  • The Crew
  • Assassin's Creed III
  • Assassin's Creed IV: Black Flag
  • Assassin's Creed Unity
  • For Honor
  • Steep
  • Watch_dogs
  • Rayman Origins
  • Prince of Persia: The Sand of Time
  • Far Cry 3: Blood Dragon

ben verileceğini zannetmiyorum ubisoft bu tarz oyunlarda kesinlikle para alır ama raibow six siege gibi 100 tl falan olmaz max 50-60 tl sularında olur diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı