Tom Clancy's Rainbow six® Siege $6.39 (244 TL)!

Stratejik 5V5 FPS oyunu Rainbow Six: Siege indirime girdi. İndirim 27 Nisan'da bitiyor.

10 Haziran'da çıkış yapacak Rainbow Six: Siege X için satın almayanlar alsın zira mevcut oyunun üzerine bir güncelleme gelecek ve oyun Siege X olacak.
Link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Stratejik 5V5 FPS oyunu Rainbow Six: Siege indirime girdi. İndirim 27 Nisan'da bitiyor.

10 Haziran'da çıkış yapacak Rainbow Six: Siege X için satın almayanlar alsın zira mevcut oyunun üzerine bir güncelleme gelecek ve oyun Siege X olacak.
Link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bedava olacak deniyordu. Ne oldu acaba?

@Ahmet06han, almanız daha iyi. Bedava olacak ama dereceli modu hala pahalı. Tahminen daha pahalı olacak. Bedava versiyonda dereceli moda girmeniz mümkün değil.

Oyunun en zevkli tarafı, dereceli modu. Hızlı maç ve standart modlarının pek bir anlamı yok bana göre. Almanızı öneririm.

Bedava olacak ancak CS2 seçkin hesap şeklinde olacak satın almadan oynarsanız oynadığınız kişiler de satın almayan kişiler olacak.

@Ahmet06han, almanız daha iyi. Bedava olacak ama dereceli modu hala pahalı. Tahminen daha pahalı olacak. Bedava versiyonda dereceli moda girmeniz mümkün değil.

Teşekkürler bilgilendirme icin. Oyun pek benlik degil. O yuzden almayi planlamiyorum. Valorant CS2 tarzina daha yakinim. Bilgilendirme icin teşekkürler.

4.79 dolara Deluxe Edition olarak almıştım 2 ay önce Steam'den. Bence satın almayın, X'in çıkmasını bekleyin, ondan sonra da duruma göre bakarsınız. Oyun güzel, denemeye değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı