Tom Clancy's Rainbow Six® Siege Starter Edition içeriğinde ne var?

Karahterleri açmak tam bir ölüm.

Şuan 9 operatörüm var fakat ben baya skin ve alpha pack açtım oynamak için 1 er operatörün olsa bile yeter bir sorun yok ama eğer takım arkadaşların senin operatörlerini alırsa biraz sıkıntı çıkıyor o yüzden ben 12500 lüklerden 2 şer tane tamamladıktan sonra 25k lıklara geçtim. İyi oynamak tamamen senin karakteri sevmen ile alakalı ve oynayabilmen ile operatör sayısı hiç önemli değil

Güzel haber, şimdilik 5 operatör dediğin gibi yeterli duruyor oynadıkça ya da operatörler indirime girdikçe alınabilir.

Güzel haber, şimdilik 5 operatör dediğin gibi yeterli duruyor oynadıkça ya da operatörler indirime girdikçe alınabilir.

Bu arada söylemeyi unuttum oyuna ilk girişinde sana 600 kredi veriyor ya başlangıç operatörlerinden 2 tane ya da sonra gelen operatörlerden bir tane alabilirsin

İndirim %10 ya da %15 oluyor fazla bir şey değil. Benim 210 saat olmuş hala açık olmayan operatörler var. İnan bana az operatör kötü oluyor. Açabildiğin kadar aç bence. Zaten full kazanırsan oynadığın oyunları, 2-3 gün de bir 1 tane operatör açarsın. Tabi günlük oynayış sürene de bağlı. Ben arkadaşlarımla girdiğim de en az 4-5 saat oynarım. Önce tarzına yakın olduğunu düşündüğün operatörleri aç.

Yalnız oynadığım için hangi operatörleri açmam gerektiğini çözemedim ama zamanla anlarım umarım bakalım.

Yalnız oynadığım için hangi operatörleri açmam gerektiğini çözemedim ama zamanla anlarım umarım bakalım.

Çözmekten ziyade oynayış tarzına göre alırsın karakter özelliklerini oyun için göremiyorsan youtubeden izlersin

Sakın starter almayın karakter açması daha zor oyun 65 tl'ye indiğinde orijinalini alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…