Tom Clancy's Rainbow Six® Siege Starter Edition içeriğinde ne var?

Bugün Steam indirimlerine göz atarken Rainbow'un Starter Edition paketinin 26 lira olduğunu gördüm. Daha önce alan arkadaşlar oldu mu? Ufak çaplı bir araştırma yaptım sadece başta kısıtlı karakter olduğunu duydum, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Oyunu almayı düşünüyorum, teşekkürler.
Karahterleri açmak tam bir ölüm.

Evet aslında dediğin gibi operatör açmak açıkçası şu durumda zor. Ama 26 liraya alıp oynama hissi güzel şuan 5 operatör var artık oynadıkça alabilirmiyim bilmiyorum, yalnızca oyunun tadını çıkarmaya çalışıyorum. :)

Sana sormak istediğim şuan kaç operatörün var ve bu oyunu iyi bir şekilde oynamak için kaç tanesine ihtiyacımız olacağı gibi sorular var aklımda. :)

Şuan 9 operatörüm var fakat ben baya skin ve alpha pack açtım oynamak için 1 er operatörün olsa bile yeter bir sorun yok ama eğer takım arkadaşların senin operatörlerini alırsa biraz sıkıntı çıkıyor o yüzden ben 12500 lüklerden 2 şer tane tamamladıktan sonra 25k lıklara geçtim. İyi oynamak tamamen senin karakteri sevmen ile alakalı ve oynayabilmen ile operatör sayısı hiç önemli değil

Şuan 9 operatörüm var fakat ben baya skin ve alpha pack açtım oynamak için 1 er operatörün olsa bile yeter bir sorun yok ama eğer takım arkadaşların senin operatörlerini alırsa biraz sıkıntı çıkıyor o yüzden ben 12500 lüklerden 2 şer tane tamamladıktan sonra 25k lıklara geçtim. İyi oynamak tamamen senin karakteri sevmen ile alakalı ve oynayabilmen ile operatör sayısı hiç önemli değil
Güzel haber, şimdilik 5 operatör dediğin gibi yeterli duruyor oynadıkça ya da operatörler indirime girdikçe alınabilir. :)

İndirim %10 ya da %15 oluyor fazla bir şey değil. Benim 210 saat olmuş hala açık olmayan operatörler var. İnan bana az operatör kötü oluyor. Açabildiğin kadar aç bence. Zaten full kazanırsan oynadığın oyunları, 2-3 gün de bir 1 tane operatör açarsın. Tabi günlük oynayış sürene de bağlı. Ben arkadaşlarımla girdiğim de en az 4-5 saat oynarım. Önce tarzına yakın olduğunu düşündüğün operatörleri aç.

İndirim %10 ya da %15 oluyor fazla bir şey değil. Benim 210 saat olmuş hala açık olmayan operatörler var. İnan bana az operatör kötü oluyor. Açabildiğin kadar aç bence. Zaten full kazanırsan oynadığın oyunları, 2-3 gün de bir 1 tane operatör açarsın. Tabi günlük oynayış sürene de bağlı. Ben arkadaşlarımla girdiğim de en az 4-5 saat oynarım. Önce tarzına yakın olduğunu düşündüğün operatörleri aç.
Yalnız oynadığım için hangi operatörleri açmam gerektiğini çözemedim ama zamanla anlarım umarım bakalım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı