Tom Clancy's Rainbow Six Siege 0xc000007b hatası veriyor. Process Monitor ile rapor aldım.
0xc000007b.PML
Yardım ederseniz sevinirim.
0xc000007b.PML
Yardım ederseniz sevinirim.
Kütüphane ile alakası yok. Yanlış yönlendirmeyin.Sorununuz eksik .NET kutuphanesinden kaynakli. Tum .NET kutuphanesini kaldirip son .NET kutuphanesini kurarsaniz sorun cozulecektir.
Dediğiniz dosyayı sildim. Tüm gerekli programları yükledim, ama hala aynı sorun devam ediyor.C:\Windows\System32\MSVCR110.dll
Bu dosyayı sil ve şunları yükle:
- Download Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center
- Download Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x64) from Official Microsoft Download Center
- Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center
- Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64) from Official Microsoft Download Center
Kütüphane ile alakası yok. Yanlış yönlendirmeyin.Sorununuz eksik .NET kutuphanesinden kaynakli. Tum .NET kutuphanesini kaldirip son .NET kutuphanesini kurarsaniz sorun cozulecektir.
Sorun düzeldi. Teşekkür ederim.C:\Windows\System32\MSVCR110.dll
Bu dosyayı sildikten sonra şu paketi yükleyin. Hem 64, hem de 32 Bit olanı.
Kütüphane ile alakası yok. Yanlış yönlendirmeyin.
Dalgınlıkla ilk başta yanlış paketi vermişim. Keyifli oyunlar.Sorun düzeldi. Teşekkür ederim.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.